Hírlevél – 2017. 06. 16.

Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg levelezõ kliensében ide kattintva (vagy ezt a linket bemásolva: http://www.pbkik.hu/hu/pecs-baranyai-kereskedelmi-es-iparkamara/egyeb-anyagok/heti-hirlevel-2017-junius-15-4660) elolvashatja böngészõjében.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
2017. június 16.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
A kamara Facebook oldala A kamara LinkdIn profilja Kamarai YouTube csatorna

Gazdasági hírek, események

Ideje megújítani a versenypiaci éves gázszerződéseket
Az energiakereskedelemben jellemzően éves határozott idejű szerződést kötnek az egyetemes szolgáltatásra nem jogosult közepes- és nagyfogyasztó társaságok. A 2017. október 01-el induló 2017-2018 gázévre a legkedvezőbb ajánlatok megtalálására már csak pár hónap maradt az esetleges kereskedőváltással járó adminisztráció miatt.
Tovább  Olvassa el a teljes hírt!
Kamarai Pályaválasztási tábor
Idén első alkalommal, 2017. július 3-7. között egyhetes (5 munkanap) PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁBORT szervez a kamara 5-6-7. osztályos gyermekek részére.
Tovább  Olvassa el a teljes hírt!

HÍREK

Munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap a kamarában
A kamara a Baranya Megyei Kormányhivatallal közösen munkavédelmi és munkaügyi nyílt napot szervezett 2017. június 14-én, melyen ismét nagy számban vettek részt az érdeklődők.

Az Unióban működő vállalkozások online cégkeresője
Az Európai Bizottság egy egységes online platformot indított el az Unióban működő vállalkozásokkal kapcsolatos információk elérésére. Az egységes felület a tagállamok cégnyilvántartásain alapul az ott közzétett információk lekérdezésére van mód.

Online kassza a taxikban – a következő lépés a problémák megoldása felé
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közlekedési és Logisztikai Kollégiumának Taxis Tagozata egyeztető megbeszélést tartott, melynek célja a hordozható online pénztárgép használatával kapcsolatos műszaki és technikai tapasztalatok felmérése volt.

Elindult a magyar – horvát határon átnyúló pályázati program, a B-Light
2017. június 9-én nyílt meg az INTERREG V-A Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló kis- és középvállalkozásokat támogató, B-Light Grant Scheme elnevezésű pályázata. A kétkörös pályázat első fordulójának anyagát szeptember 15-ig lehet benyújtani.

Átmenetileg zárva a siklósi ügyfélszolgálati iroda
A zárva tartásra technikai okok miatt, várhatóan nyár végéig kerül sor.

Heti jogász 22-23. hét
RENDEZVÉNYEK

Plasztikvilág- Nemzetközi üzletember találkozó Aradon
2017. 06. 21.
A műanyagfeldolgozó, gumi és kompozit anyag feldolgozó ipar szereplői számára szervezett nemzetközi rendezvényen a résztvevők átfogó képet kaphatnak a romániai műanyagfeldolgozó iparról és annak szereplőiről.

„InnoSport 2017” nemzetközi üzletember találkozó
2017. 07. 27.
A nemzetközi partnerkereső rendezvény kiváló lehetőség a sport, szabadidős tevékenységek és az egészségipar területén tevékenykedő vállalkozásoknak arra, hogy új K+F illetve üzleti partnereket találjanak, új üzleti lehetőségekre és projektötletekre leljenek, növeljék versenyképességüket és megjelenjenek a nemzetközi piacokon.

A kamara saját szervezésû rendezvényein hasznos információkat, ajánlott rendezvényein pedig üzleti partnereket találhat.
További rendezvények
PÁLYÁZATOK

Projekt menedzsert keresünk
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet projekt menedzser munkakörre.
Korábban megjelent pályázatok
Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta · Iparjogvédelmi tanácsadás · Szakmai utánpótlás
Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján!
Adatkezelés · Várjuk véleményét, észrevételeit