Hírlevél – 2017. 07. 27.

Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg levelezõ kliensében ide kattintva (vagy ezt a linket bemásolva: http://www.pbkik.hu/hu/pecs-baranyai-kereskedelmi-es-iparkamara/egyeb-anyagok/heti-hirlevel-2017-julius-27-4668) elolvashatja böngészõjében.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
2017. július 28.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
A kamara Facebook oldala A kamara LinkdIn profilja Kamarai YouTube csatorna

Gazdasági hírek, események

Akár szakmát is tanulhatok szeptembertől
Meghúzták a felsőoktatási ponthatárokat. A Pont Ott Partin Pécsett kamaránk munkatársai is jelen voltak, azoknak akiknek nem sikerült a bejutás a kiszemelt intézményekbe, azoknak most következzék néhány ötlet a folytatáshoz.
Tovább  Olvassa el a teljes hírt!

HÍREK

Érettségi után, pályaválasztás előtt
Szakmatanulás, érettségi, diploma? A felsőoktatásban megszerezhető végzettségek mellett a közép-, és emelt szintű szakképesítéseket is érdemes számba venni. Senki ne keseredjen el, ha nem sikerült az egyetemi felvételi!

Idősen és aktívan – megjelent a SORT kiadvány
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével valósult meg a „Seniors on Reciprocal Tourism” pályázati program. Ennek keretében a hét ország partnerei kidolgoztak egy turisztikai modellt, amely az idősek (55+) főszezonon kívüli turizmusára fókuszál, kiegészülve önkéntes tevékenységekkel.

Tovább erősítik a nemzetközi jelleget – Szentlőrinci Gazdanapok
RENDEZVÉNYEK

Nemzetközi környezetipari szakkiállítás – V. ÖKOINDUSTRIA
2017. 11. 08.
Közép-és Kelet Európa jelentős, kétévente megrendezésre kerülő környezetipari szakkiállítása idén is színes szakmai tartalommal és nemzetközi kapcsolatépítési lehetősségekkel várja a zöldipar szereplőit
Wimbledon után Kamara Kupa
2017. 09. 02.
Idén immár 19. alkalommal kerül megrendezésre a Kamara Kupa társasági teniszverseny szeptember 2-án a Pécsi Elektromos SE pályáin.

Jelentkezzen a DesignPécsre!
2017. 09. 29.
Idén 2017. szeptember 29. és október 8. között negyedik alkalommal szervezi meg a kamara együttműködő partnereivel (intézmények, vállalkozások) a DesignPécs rendezvénysorozatot, mely a Design Hét Budapest kísérőrendezvénye.
A kamara saját szervezésû rendezvényein hasznos információkat, ajánlott rendezvényein pedig üzleti partnereket találhat.
További rendezvények

PÁLYÁZATOK

Önindító 2017 – Munkaerő-piaci program
Az országban egyedülálló szakmai és munkaügyi program abban segít, hogy kockázat nélkül kezdje meg vállalkozását, melyhez a pályázat képzést és vissza nem térítendő támogatást biztosít.
Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta · Iparjogvédelmi tanácsadás · Szakmai utánpótlás
Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján!
Adatkezelés · Várjuk véleményét, észrevételeit