Erasmus+ Olaszország 2022 ősz – Értékelőlap Megjelent 2022-10-202022-11-03 Szerző: Páncél Alexandra Erasmus+ Olaszország 2022 ősz értékelés Értékelő neve * 1. Jelölje meg, milyen típusú ismereteit tudta fejleszteni az 5 napos továbbképzés során? Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték. Új trendek a gasztronómiában/turisztikában 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Fejlesztési lehetőségek a saját szakmámban 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Oktatási tevékenységeim fejlesztését 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Saját munkahelyem is adaptálható lehetőségeiről 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Új piaci lehetőségek megismerése a gasztronómia/turisztika területén 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Saját munkámban új szervezési ismeretek 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Új szolgáltatási lehetőségek megismerése 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Vendéglátó kínálat/turisztikai kínálat fejlesztése 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Egyéb: Egyéb 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok 2. Milyen ismeretanyagot sajátított el az olasz gasztronómiáról? Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték. Olasz életfilozófia 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Alapanyagok 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Menü összeállítás szempontjai 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Technológiák a konyhában 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Italismeret - Borászat 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Italismeret - Grappa 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Italismeret - Kávé 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Italismeret - Egyéb 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Alapanyagok megtermelésének/előállításának folyamatai 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Ételek és italok harmóniája 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Helyi alapanyagok tisztelete 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Egyéb: Egyéb 1 - nem tudtam 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok 3. Milyen tanítási/oktatási módszertant, követendő példát látott, tapasztalt, amit saját munkájába is be tudna építeni? (Több válasz megjelölhető.) Diákok és oktatók kapcsolata Munkaidőbeosztások a vendéglátó üzletben (oktató és diákok számára) Munkaszervezésben tapasztalt apróbb trükkök Ismeretanyagban kapott plusz információk Vendéglátó üzlet berendezési tárgyai között találtam új eszközt, amit a diákoknak bemutatnék Szolgáltatásokra találtam új elemet, amit a diákoknak bemutatnék Alapanyagokat ismertem meg, amit az oktatási tevékenységbe be fogok építeni A szemléletmódot, amivel a diákokat kezelik A szemléletmódot, amivel a munkatársak egymással kommunikálnak, együtt dolgoznak Továbbképzési lehetőségeket fogok keresni a magam számára, hogy még több szakmai ismeretanyagot tudjak elsajátítani Nem találtam ilyen példát vagy módszertant Egyéb:Egyéb: 4. Jelölje elégedettségét a továbbképzés szervezésével kapcsolatban. Értékelje 1-től 4 pontig. 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték. Szálláslehetőség 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Étkezés/ellátás 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Csoport programjának időbeosztása 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Szakmai előadások 1. nap (San Daniele del Friuli - La Glacere kézműves sonkaműhely, Nimis - Ceschia grappa lepárlóüzem ) 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Szakmai előadások 2. nap (Cormons - Zoff Formaggi farm, Udine - Campagna Amica termelői piac) 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Szakmai előadások 3. nap (Velence - piaclátogatás) 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Szakmai előadások 4. nap (Aquileia - Al Rosari farm, Cocambo) 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Szakmai előadások 5. nap (Cormons - Tomadin Alimentari élelmiszerbutik) 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok Olasz partner kommunikációja a továbbképzés alatt 1 - egyáltalán nem vagyok elégedett 2 - minimális mértékben 3 - elegendő mértékben 4 - maximálisan elégedett vagyok If you are human, leave this field blank. Beküldés