Erasmus+ Olaszország 2022 ősz – Értékelőlap

Erasmus+ Olaszország 2022 ősz értékelés

1. Jelölje meg, milyen típusú ismereteit tudta fejleszteni az 5 napos továbbképzés során?

Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Új trendek a gasztronómiában/turisztikában
Fejlesztési lehetőségek a saját szakmámban
Oktatási tevékenységeim fejlesztését
Saját munkahelyem is adaptálható lehetőségeiről
Új piaci lehetőségek megismerése a gasztronómia/turisztika területén
Saját munkámban új szervezési ismeretek
Új szolgáltatási lehetőségek megismerése
Vendéglátó kínálat/turisztikai kínálat fejlesztése
Egyéb

2. Milyen ismeretanyagot sajátított el az olasz gasztronómiáról?

Értékelje 1-től 4 pontig. Az 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Olasz életfilozófia
Alapanyagok
Menü összeállítás szempontjai
Technológiák a konyhában
Italismeret - Borászat
Italismeret - Grappa
Italismeret - Kávé
Italismeret - Egyéb
Alapanyagok megtermelésének/előállításának folyamatai
Ételek és italok harmóniája
Helyi alapanyagok tisztelete
Egyéb

3. Milyen tanítási/oktatási módszertant, követendő példát látott, tapasztalt, amit saját munkájába is be tudna építeni? (Több válasz megjelölhető.)

4. Jelölje elégedettségét a továbbképzés szervezésével kapcsolatban.

Értékelje 1-től 4 pontig. 1 a legalacsonyabb, 4 a legmagasabb érték.
Szálláslehetőség
Étkezés/ellátás
Csoport programjának időbeosztása
Szakmai előadások 1. nap (San Daniele del Friuli - La Glacere kézműves sonkaműhely, Nimis - Ceschia grappa lepárlóüzem )
Szakmai előadások 2. nap (Cormons - Zoff Formaggi farm, Udine - Campagna Amica termelői piac)
Szakmai előadások 3. nap (Velence - piaclátogatás)
Szakmai előadások 4. nap (Aquileia - Al Rosari farm, Cocambo)
Szakmai előadások 5. nap (Cormons - Tomadin Alimentari élelmiszerbutik)
Olasz partner kommunikációja a továbbképzés alatt