Effekt 2030 – Az ESG megoldások díja

Az Effekteam Egyesület 2023-ban is meghirdeti az Effekt 2030 díjat, mely a vállalatok környezeti, társadalmi és vállaltirányítási megoldásainak elismeréséül szolgál.

Az Effekt 2030 díj célja, hogy elismerje és a lehető legszélesebb körben megismertesse azokat a példaértékű megoldásokat és jó gyakorlatokat, melyeket a hazai vállalatok a környezeti fenntarthatóság, a társadalmi fenntarthatóság vagy a vállalatirányítás, azaz az ESG egyes területein bevezettek és megvalósítottak. Az elismerés ezáltal kívánja elősegíteni a nagyvállalati, a kkv- és a startupszektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítését, a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálását, személyes szerepvállalásuk növelését, valamint az ESG elvek és szempontok kultúrájának elterjesztését.

Pályázók köre

A pályázaton bármely Magyarországon működő vállalat, kis- és középvállalkozás, startupcég, valamint az általuk létrehozott vállalati alapítványok indulhatnak.

A pályázati felhívás innen letölthető.

Jelentkezés:

További információ és a részletes pályázati kiírás itt érhető el.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a jelentkezési határidőt. A pályázatokat 2023. 08. 01-ig lehet beküldeni!