Megfelelőségi Képzés vállalatvezetőknek

Minden vállalatnak szüksége van megbízható partnerekre, hiszen senki sem sziget az óceánban. A partnerséghez nem elég személyes ismeretség, kapcsolat, sokat lendít az együttműködésen, ha szabályokat alakítunk ki, illetve követjük a partner által kialakított szabályokat. Ebben segít az általunk kínált Compliance Tréning.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az amerikai CIPE szervezettel együttműködésben az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület, a Budapesti Corvinus Egyetem valamint a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével ingyenes tréninget biztosít vállalatvezetőknek a szabályzatalkotás, szabályzatkövetés és jogalkalmazás témakörben, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk!
A jó vállalati megfelelőségi programok segítenek megelőzni a helytelen magatartást, és biztosítják a megfelelő irányítást a szervezetben. Ez segít minimalizálni a kockázatot, fenntartani a hírnevét, és jobb környezetet biztosít az alkalmazottai számára, ami hosszú távon a termelékenység javára válik.
Compliance Tréning
Helyszín: 7625 Pécs, Dr. Majorossy Imre u. 36.
Időpont: 2023.11.07. (Kedd), 10:00
Jelentkezési határidő: 2023.11.01.
A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi Google-form kitöltésével tehetnek meg: https://forms.gle/jS9nHfdvaSGddYZr9

Meghívó és tematika