Ismét kinyitja kapuit a Pécsi Sörfőzde!

Május 25-én ismét Nyitott Főzdék Napja, amikor a magyar kisüzemi sörfőzdék megnyitják kapuikat a nagyközönség előtt. Ezen a különleges napon lehetőség nyílik a Pécsi Sörfőzde látogatására, ahol a sörkóstolás és vásárlás mellett a sörkészítés folyamatával és alapanyagaival is megismerkedhetnek az érdeklődők. Ne felejtsen el időben jelentkezni a túrákra!

A főzdelátogatások vezetett túrák formájában lesznek elérhetők az alábbi időpontokban: 9:00, 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:30 és 18:00.

A sörkóstolás a kóstoltató szobában történik, ahol a következő sörkülönlegességek lesznek megkóstolhatók: Szalon Tiszta Malátás sör, Pécsi Prémium Lager, Pécsi Prémium Szűretlen Pils, Pécsi Prémium Búza, Pécsi Prémium Barna, Pécsi Prémium Meggy, Pécsi IPA és Szűretlen Szalon.

„A Pécsi Sörfőzde egy ikonikus helyszín a városban, és ez egy kiváló alkalom arra, hogy bárki belépjen a gyár kapuin, és megismerje Magyarország legrégebbi sörfőzdéjét, amire a pécsiek méltán büszkék lehetnek!” – nyilatkozta Popa Luca, a Pécsi Sörfőzde marketing koordinátora.

További fogyasztási lehetőségként a Pécsi Sör-terasz áll rendelkezésre, ahol zenei aláfestéssel és helyben sütött pizzával várják egész nap a látogatókat. A Pécsi Sör-terasz ingyenesen látogatható mindazok számára is, akik nem kívánnak részt venni a túrákon és kóstoltatáson.

A főzdelátogatás részvételi díja 4.500 Ft/fő, amely tartalmazza a látogatást, a sörkóstolót és egy Pécsi Sörfőzde repoharat is.

További információért látogassanak el az esemény Facebook oldalára: https://www.facebook.com/events/963988271548189/