Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Industry Tech 4.0 TechMeeting

2020. október 15.

Ingyenes

A Choose Paris Region üzletfejlesztési ügynökség felhívását a következő TechMeeting-re, amelyet a Covid-19 járványhelyzet miatt ismét online formában tartanak meg. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, vállalatok jelentkezését, amelyek számára a program kiváló alkalmat nyújt az adott területen innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra.

A következő Industry_4.0 témájú TechMeeting -re történő jelentkezés előtt a Choose Paris Region továbbra is szeretné előszűrni a startupokat, ezért a korábbiakhoz hasonlóan a Párizsi Nagykövetségnek (Szűcs Mariann, külgazdasági attasé, e-mail: ) kell előzetesen megküldeni azon startupok /cégek adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel. A szervezők a Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik ingyenes részvételre jogosító kódot küldenek.

 

Az online rendezvény menete: a regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját az ügynökség megosztja a nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően, október 15-én a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, amelyekkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot. A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják utóbbiak elérhetőségeit.

 

A részvétel ingyenes, a jelentkezési határidő szeptember 29.

 

További információ

Részletek

Dátum:
2020. október 15.
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://live.eventtia.com/en/connectedhealth2020/Home/

Helyszín

Online

Other

Jelentkezési határidő
2020. szeptember 29.