Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

THAIFEX – ANUGA ASIA 2020 nemzetközi élelmiszer kiállítás

2020. szeptember 22. - 2020. szeptember 26.

A Thaiföldi Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Hivatala (DITP) a Thaiföldi Kereskedelmi Kamarával valamint a Koelnmessse GmbH vásárrendező céggel együttműködve 2020 szeptember 22. és 26. között megrendezi Ázsia legjelentősebb élelmiszer és ital árubemutatóját, azaz a Thaifex  – Anuga Asia 2020 nemzetközi  élelmiszer kiállítást.

 

A kiállítás színhelye a bangkoki IMPACT Kiállítási és Konferencia Központ lesz, ahol 708 kiállító, köztük 15 ország 159 kiállítója mutatkozik be. A koronavírus-járvány miatt a 2020-as évben az esemény online módon kerül megrendezésre.

Az idei Thaifex -Anuga Asia 2020 The Hybrid Edition nemzetközi élelmiszer- és ital bemutató hybrid változata lehetővé teszi a határok nélküli üzleti lehetőségek kiaknázását, amely révén a világ valamennyi országából az érdeklődő importőrők egy virtuális árubemutató és ahhoz kapcsolódó online üzleti találkozók keretében hatékonyan bővithetik thaiföldi üzleti kapcsolataikat.

A virtuális kiállításon bemutatott  áruk 360 fokban megtekinthetők, miközben a látogatók kétoldalú üzleti tárgyalásokat is folytathatnak thaiföldi exportőrőkkel a virtuális üzleti találkozó keretében, valamint a Chat, Callés VDO szolgáltatások alkalmazásával akár a nap 24 órájában.

 

THAIFEX-ANUGA ASIA 2020 The Hybrid Edition kiállításról bővebb angol nyelvű információ itt található: https://thaifex-anuga.com/en

 

Amennyiben e világszerte elismert, rangos nemzetközi élelmiszeripari kiállítás felkeltette megtisztelő érdeklődésüket és látogatóként fel kívánják keresni, kérjük szíveskedjenek cégüket a következő weboldalon regisztrálni: http://thaifex—vts.com/vis.

 

A sikeres regisztrációt  a kiállítás szervezői a e-mail címről érkező felhasználói azonosító (username) és jelszó ( password) révén igazolják. A felhasználói név és jelszó birtokában Önök már azonnal  felkereshetik a Thaifex Virtuális Kiállitás www.thaifex-vts.com weboldalát.

 

Esetleges kérdéseik megválaszolásában képviseletünk a következő e-mail címen készséggel áll szíves rendelkezésükre:

 

Időpont: 2020 szeptember 22 – 26.

 

Részletek

Kezdés:
2020. szeptember 22.
Vége:
2020. szeptember 26.
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://thaifex-anuga.com/en

Helyszín

Online
Magyarország + Google Térkép