Elkészült a Humán klub éves programja

Aktívan telt a 25. Humán Klubülés, melynek fő témája a 2018/2019. évi program kialakítása és a tagok bemutatkozása volt.


A klub tagjai rendhagyó módon mutatkoztak be egymásnak, mutatták be egymást és a képviselt vállalkozást a többieknek Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna klubelnök és Rajnai Edina klubtag útmutatásai alapján. Megismerték egymás portfólióját, küldetését és feltérképezték az esetleges kapcsolódási pontokat. Ennek segítségével elkészült a klub kapcsolati térképe és az éves programterv is.

Előreláthatóan két klubülés is nyitott lesz az érdeklődők számára, melynek témái: Gamifikáció a HR-ben és a vállalati képzésben (februárban) és a Hálózatok és vállalati kultúra – Barabási nyomán workshop (márciusban).

Ezek mellett a klub következő hónapokra tervezett témái között szerepel az őszinte kommunikáció, az onboarding, a teljesítményértékelés, a főnök vagy vezető, a Hr stratégia és még sok más érdekes téma is.

A klubhoz történő csatlakozásra más szervezetek számára is folyamatosan lehetőség van. A Klub rendes tagja lehet minden, Baranya megyei székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozás, amennyiben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes vagy pártoló tagja, illetve rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozás.

További információ a klubéletről, csatlakozásról: PBKIK Humán Klub