Magyar termékeket az áruházba! – beszállítói pályázat

Olyan Baranyai KKV-k jelentkezését várják, akiknek saját, innovatív, egyedi, nagy növekedési potenciájú a magyarországi piacon már jelen lévő, vagy röviddel bevezetés előtt álló termékkel, márkával rendelkeznek.

 

A dm Kft. tovább szeretné bővíteni beszállítói körét, és célja az újonnan induló magyar vállalkozások felkarolása. Együttműködési lehetőséget kínálnak magyar tulajdonban álló cégek számára, amelyek szépségápolási, háztartási- vegyi áru, illetve élelmiszeripari területeken saját, egyedi termékek gyártását tűzték ki célul.

Olyan magyar mikro-, kis-, és közepes vállalkozások vehetnek részt a pályázaton, melyek minimum 1 éve, legfeljebb 5 éve folytatnak kereskedelmi tevékenységet, és teljesen magyar, vagy többségi magyar tulajdonban állnak.

Egy pályázó egyszerre akár több kategóriában és több termékkel is indulhat (szépségápolási termékek, mosó-, és tisztítószerek, bio és konvencionális élelmiszerek).

A benyújtott pályázatokat a beadási határidőt követően szakmai zsűri bírálja el, amely szortimentmenedzserekből és cégvezetőkből áll.

A pályázat 2 fordulóból áll:

  1. A pályázat online benyújtása.
  2. A kiválasztott cégekkel személyes találkozó 2019 márciusában.

A dm Kft. 2019. március 11-ig írásban visszajelzést ad arról, hogy kik kapnak személyes bemutatkozási lehetőséget.

A pályázat jelentkezési határideje: 2019. 01. 31.

 

pályázati kiírás

https://www.dm-egyuttegymasert.hu/

pályázati űrlap

https://www.dm-egyuttegymasert.hu/hu/dm-start!/palyazati-urlap/#0