Terv a klub tagjainak bővítése

Január 11-én 7 új festőmester taggal bővült a PBKIK által működtetett Építőipari és Épületgépészeti Mesterklub. A klub azonban minden egyéb építőipari szakmákban tevékenykedő érdeklődőt szeretettel vár, nyitottak a kapuk – hangsúlyozta Battyányi József, a klub elnöke.

 

A 2016-ban megalakult klub vendége ez alkalommal Kovács László Zoltán, az Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület alelnöke volt, aki részletesen bemutatta az Ipartestület szakmai, pályaorientációs tevékenységét, terveit, célkitűzéseit, valamint azt, hogy miért érdemes belépni az Ipartestület tagjai közé. Elmondta azt is, hogy szorosabb együttműködést szeretnének kialakítani minden régióval, ezért helyi, regionális szervezetek kialakítására van szükség. Ezt követően, ünnepélyes keretek között felkérte Battyányi Józsefet, a klub elnökét a regionális vezetői tisztség betöltésére a térségben, aki a felkérést tisztelettel elfogadta.

Az ülés hátralévő részében az aktuális dolgokról, 2019-es tervekről, ötletekről, tanulóképzéssel kapcsolatos kérdésekről beszélgettek kötetlen formában a klubtagok.