Megnyílt a jelentkezés a három hónapos üzletfejlesztési mentorprogramra

A Design Terminal 2019-ben is olyan innovatív és profitorientált vállalkozások jelentkezését várja, akik termékükkel, szolgáltatásukkal a társadalmi jólét növelésére is törekednek.

 

A Design Terminal termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikáció- és értékesítési stratégia készítésében, pénzügyi tervezésben nyújt segítséget, de szervezeti és jogi hátterükre vonatkozóan is tanácsokat ad a vállalkozások; ezzel is elősegítve a résztvevőket potenciális befektetők bevonására.

Az idei Mentorprogram különlegessége, hogy azok a női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes anyukák, akik egyben startup alapítók és a beválogatott csapatok között vannak, plusz ösztöndíjban részesülnek.

A mentorálás során workshopokkal, egyéni tanácsadással, közösségi programokkal segítik a résztvevőket. Ezenkívül a csapatoknak közösségi irodát biztosítanak, ösztöndíjat kaphatnak és megismerkedhetnek a legjobb hazai és külföldi befektetőkkel, illetve nagyvállalatokkal.

A 2014-ben indult mentorporgramot az Európai Bizottság is kitüntetéssel jutalmazott; a hazai és nemzetközi nagyvállalatok mellett pedig az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) is támogatja.

 

Bővebb információ és pályázat beadása a honlapon keresztül:

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2019. február 18.