Nemzetközi partnertalálkozó Olaszországban

A kulturális örökség revitalizációját megcélzó CE1013 azonosítószámú REFREsh rövid nevű pályázat nemzetközi találkozójára került sor Castello Di Godego városában, Olaszországban.

A projektben résztvevő öt ország projektmenedzserei és szakmai szakértői találkoztak, hogy a kétnapos rendezvényen átbeszéljék a projekt előrehaladását, az elért eredményeket, valamint megvitassák a következő időszak feladatait.

A találkozón a szakmai szakértők által bemutatásra kerültek az előző időszakban elkészített szakmai anyagok, úgy, mint a regionális stratégiák kidolgozásához szükséges sablon, valamint azok előrehaladása.

2019. június végéig a sablon alapján mind az öt partner kidolgozza saját régiójára vonatkozó stratégiát, majd ezeket a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara külső szakmai szakértői, az Eco-Cortex Kft. munkatársai összefoglalják egy nemzetközi stratégiává 2019. szeptember végéig.

A jelenlegi futó munkacsomag 2019. december végéig tart, a Pécs- Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) vezetésével valósul meg.

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.