Tolnai Kert: Új családi házas lakópark épül Pécsett

Exkluzív, zöldenergiás, új építésű otthonok az erdőszéli patak partján, a belváros szívétől pár percre. A Tolnai Kert falu a városban, Pécs első zárt családi házas közösségi lakóparkja nemcsak kifogástalan hosszú távú befektetés, de a tökéletes zöld otthon is egyben, mellyel nem kell kompromisszumokat kötnie. A Tolnai Kertben 6 különálló családi házból, és 4 ikerházból tevődik össze a 14 modern otthon.

Falu a városban, 11 ezer négyzetméteren

A Tolnai Kert valamennyi igényt kielégít, mely egy 21. századi, tudatosan gondolkodó család maga elé tűzhet. Magyarországon egyre inkább növekszik az igény, hogy az emberek egy modern, de mégis nyugodt otthonban élhessenek családjukkal, és most Pécsett is adott a lehetőség, hiszen a város első családi házas közösségi lakóparkja a Magyarürögi úton 14 otthont kínál 2020 év végi átadással.

Otthon, ahol az életre szóló élmények születnek

A Tolnai Kert a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet közvetlen közelében, a dinamikusan fejlődő ürögi városrészben helyezkedik el. A zöldövezetes lakópark autóval a belvárostól alig 10 percre, az uránvárosi autóbusz-állomástól 3, a pécsi szupermarketektől 5 percre található.

A Tolnai Kertben 6 különálló családi házból, és 4 ikerházból tevődik össze a 14 modern otthon. Valamennyi ház átgondolt elosztású, tágas és világos terekkel rendelkezik.

A házak az alábbi kialakításokban elérhetőek:

I.típus: Családi ház

114,79 m2 /320 – 420 m2 telek/
Ezt a típusú házat kisebb családoknak ajánljuk. A földszinten a közösségi terek találhatók, míg fent a háló és két gyerekszoba. A ház mellett egy garázs is helyet kapott.

II.típus: Bővített családi ház

136,4 m2 /420 – 520 m2 telek/
Ezt a típusú házat nagyobb családoknak ajánljuk. A földszinten a közösségi terek mellett egy szoba és fürdőszoba is helyet kapott. Az emeleten további 3 szoba található. A házhoz garázs is tartozik.

III. típus: Ikerház

87,41 m2 /egység /165 – 180 m2 telek/
Ez a típusú ház kiváló több generáció együttélésére. A ház mindkét fele ugyanúgy kerül kialakításra, a földszinten a közösségi terek találhatók, az emeleten pedig három szoba és fürdőszoba. A házhoz egy-egy fedett kocsibeálló tartozik.

Tökéletes harmónia privát, és közös között

A zöldövezeti lakópark tökéletes érzékkel játszik a privátszféra és a közösségi terek határaival. Az épületek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők arra, hogy a családok bár egymástól pár méterre, mégis zavartalanul éljék mindennapjaikat. A hőszigetelt falak extra hangszigeteltek, az átlátás minimális, továbbá minden családnak megvannak a privát terei is. A Tolnai Kert valamennyi otthonához rendelkezésre áll saját garázs – ikerházak esetén beálló -, valamint saját kertrészt is.

Biztonságos és környezettudatos energetikai kialakítás

Ki ne szeretné a normál rezsiköltségnek csak töredékét fizetni havonta? A Tolnai Kert otthonai hőtechnikailag A++ kategóriába sorolandók.  Pécs első családi házas lakóparkjában naperőmű biztosítja a zöld energiát, a leghatékonyabb hőmegtartás pedig a minőségi hőszigetelésnek köszönhető. Az ökonomikus és helytakarékos fűtéstechnológia alapján, teljes lefedettséggel padlófűtés szolgálja a lakók kényelmét a házakban. A lakóparkba fizikailag elzárt, privát magánút vezet, ezen túl a házban riasztó-, és kamera rendszer felügyeli a családok biztonságát.

Azonnal megtérülő befektetés

A 2020 végére befejezett lakópark otthonait 2019 év végéig 5%-os áfával lehet megvásárolni, amellyel több millió forintot spórolhatnak a családok.

Ha Ön is úgy érzi, hogy nem szeretne lemaradni erről a lehetőségről és a Tolnai Kert következő lakója lesz, ne habozzon, keresse meg házát és foglalja le még ma.

www.tolnaikert.hu

+36 70 388 7832

Tolnai Kert: Pécs, Magyarürögi út 58.