Mindent a kéznek

2018. április 24.

Minden a helyszínen jelen lévő szakmában kipróbálhatta magát az, aki múlt hét pénteken ellátogatott a Mohácson megrendezett Szakmák Napja című, szakmabemutató kiállításra.

A kamara mohácsi elnöksége, a Mohács és Vidéke Ipartestület társszervezésével, Szekó József polgármester, valamint a Mohácsi Torna Egylet 1888 támogatásával a volt Marek iskola sportcsarnokában, megvalósított rendezvényén 20 kiállító 24 szakmával képviseltette magát.

 

Mohács és környéke településeinek közel tucatnyi általános iskolájából több mint 350 gyerek látogatta meg a kiállítást. Próbálhatta ki tetőszerkezet összeállítását, a hegesztést, az autó alkatrészek csiszolását, készíthetett magának sípot, faraghatott magának hűtő mágnest, megörökíthette kézlenyomatát. A bátrabbak a szerencsére illetve egy dartsra bízták, hogy éppen melyik szakma képviselőjének beöltözve készíthettek magukról selfit.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Mohácsi Elnöksége ezúton is köszönetét fejezi ki a Szakmák Napja című szakmabemutató kiállítás társszervezőinek a Mohácsi Önkormányzatnak, a Mohács és Vidéke Ipartestületnek, valamint a Mohácsi Torna Egylet 1888-nak

 

A rendezvény anyagi támogatásáért a Mohácsi Takarékbank Zrt.-nek, a Magyar Telekom Nyrt-nek, valamint a színvonalas lebonyolításért, közreműködő partnereinknek: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., Balogh Zsolt,  Szabados Gábor, Kálóczy Kft., HVS-Bau Kft., SH-Bau Kft,  Korrekt Kft., Mohács-Szöv Zrt., Mohács-Hő Kft.,  M-Protech Kft., Mohácsi Computer Systeam Kft., Magyar Telekom Nyrt., Stang Bádogos Kft., Murexin Kft., Gráf Trans Bt.,  Lakatos László, 5 Íz Kft., Szava Bt., Mecsek Élelmiszer és Vegyiáru Kereskedelmi Zrt., Axiál Kft., Mohácsi Kórház., Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakgimnáziuma és Szakképző Iskolája.

 

Külön köszönet a rendezvényre sátrat biztosító MAXA – Alutechnika Kft.-nek.