Folyamatos fejlesztések a Siklósi Thermal Kft-nél

A Siklósi Thermal Kft. üzemelteti a siklósi termálfürdőt és Hotel Castello-t. Főleg esztétikai fejlesztéseket végeznek és végeztek a közelmúltban, illetve a vendégek tájékoztatására szolgáló kivetítőt helyeztek el a fürdő és a hotel területén, hiszen mindkettő fontos szerepet tölt be a környék turizmusában.

A fürdőt 2010-ben, a hozzá tartozó Hotel Castellot 2011 tavaszán adták át, így az amortizáció miatt szükséges, hogy időnként újítsanak a komplexumon. A fürdő területét 2019-ben elkezdték folyamatosan szépíteni, új burkolatot helyeztek el és a sószoba is felújításra került.
Az elektromos beléptető rendszerhez új kivetítőt helyeztek el, ami a vendégeket tájékoztatja arról, hogy mit kell tenni a jegyvásárlástól a szolgáltatások igénybevételéig.
A Siklósi Thermal Kft.  az üzemeltetője a 20-as évek maffia világának hangulatát idéző, stílusos eleganciával és maximális kényelemmel felszerelt, 4 csillagos Hotel Castellonak, amely igazi turisztikai vonzerővé nőtte ki magát a térségben. A siklósi vár tövében elhelyezkedő wellness hotel mellett található a termálfürdő, amely a látogatók széles rétegét tudja megszólítani: legyen szó családokról vagy romantikus kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről.
Aki csak egy napra érkezik, annak is teljes kikapcsolódást nyújt a fürdő, ahol a család minden tagja megtalálja a számára kedvező lehetőségeket. Sokan járnak át Horvátországból is, így erősítve a két ország közötti turizmust.
Szilveszterre „tüzes” rendezvényre készülnek, az érdeklődők megnézhetik a tűz és a víz összecsapását.