A R3server KFT- vel bővült üzleti közösségünk

Január végén jár le a szálláshelyek regisztrációja a Nemzeti Turisztikai Adatközlési Központban. A december végén Kamaránkhoz csatlakozó R3server KFT kérésre fejlesztette ki első foglalási szoftverét, amely lehetővé teszi, hogy a szálláshelyek a foglaláson keresztül eleget tegyenek adatközlési kötelességüknek is.

A KFT eredetileg nem tervezte foglalási rendszerek fejlesztését. Az első programot baráti kérésre írták, majd további megrendelők keresték meg őket. Egy testre szabható programot fejlesztettek ki az egyedi programok helyett: olyat, amelyet minden felhasználó saját ízlésének vagy szükségleteinek megfelelően állíthat be és használhat.
A R3SERVER-H 3.0 program a szállásadó által beállított módon segíti a vendéget. Tovább irányít, ha nincs szabad hely, napi programkínálatot ad. Sok pontban egyedi, más hasonló programokban nem ismert, viszont nagyon hasznos funkciókkal bír. Bár jelenleg tökéletesnek tűnik a rendszer, már tervezik a 4.0-ás verziót.
Belekezdtek egy éttermi kiszolgáló program fejlesztésébe is gyakorló szakemberek bevonásával, illetve a későbbiekben egy általános foglalási rendszer programozását is tervezik, mellyel konkrét eseményekre vagy szolgáltatásokra lehet időpontot foglalni. (Pl.: fodrászat online menedzselése.) Terveik szerint e három programcsoport kooperálni fog egymással. Bármely kettő vagy mindhárom képes lesz egymással kommunikálni.
A program “felismeri” a felhasználó által használt nyelvet. Adott nyelven automatikusan levelez és kezel foglalásokat, minimális emberi beavatkozás szükségletével. A többnyelvűség továbbfejlesztésével szeretnének nemzetközi piacon is megjelenni.
A R3server KFT keresi az együttműködést üzleti közösségünk további tagjaival (önkéntes kamarai tagok).