Újdonságok a mohácsi szakmabemutatón

Tegnap délután tartotta évi első összejövetelét, a kamara mohácsi elnöksége. Tavalyi év összefoglalója, a 2020 évre szóló szakmai és rendezvényterv mellett a fő téma, a szakmabemutató kiállítás volt.

A testület összefoglalta a 2019 évben végrehajtott szakmai programját, a sikerrel lebonyolított rendezvényeket. Idén folytatja szakmai programját az elnökség, illetve az első félévre két rendezvényt, egy vállalkozói fórumot és a már hagyománnyá vált szakmabemutató kiállítást tervezi megvalósítani.

A 2020. évi szakmabemutató új helyszínen, a város központjában található Széchenyi Ifjúsági Centrumban kerül megrendezésre. Nem csak a helyszín lesz új, hanem a tervek szerint, olyan új szakmák is bemutatásra kerülnek, amelyek a kiállításon eddig még nem szerepeltek, valamint az oda látogató gyerekek részére is készülnek a szervezők újdonsággal. A kamara mohácsi elnöksége az idei rendezvényt is a Mohács és Vidéke Ipartestület társszervezésével, és a Mohácsi Tankerület Központ közreműködésével bonyolítja le.