Felmérés a Baranyai Gasztronómiai Klaszter tagjai részére a közös munka szervezéséhez

Baranyai Gasztronómiai Klaszter tagi felmérés
Személyes egyeztetéssel szeretnéd a kérdőívet kitölteni vagy írásban válaszolsz?

Ha személyesen, kérlek, keresd Felcser Dávidot (06 30 683 2607) vagy Miszler Miklóst (06 30 631 7686). Akkor is kereshetsz minket, ha írásban válaszolsz, de elakadsz valahol.
A Klaszter elnöksége a megkapott adatokat bizalmasan kezeli, az információkat a közös tevékenység tervezéséhez felhasználja. (A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Adatkezelési Tájékoztatója)

Saját vállalkozásra vonatkozó kérdések

Milyen koncepcionális fejlesztési elképzelésekkel rendelkezel saját egységed tekintetében?

Képzéssel kapcsolatos kérdések

Szoktál-e kollégáid részére képzéseket tartani?
Támogatnád-e kollégáidat abban, hogy részt vegyenek klaszter által szervezett továbbképzéseken?
Vezetőként Neked szükséged van-e bármilyen képzésre?
Szeretnéd-e kollégáidat szakmai versenyre küldeni (szakács, barista stb.)?

Klaszter: rendezvényekkel kapcsolatos kérdések

Részt vennél-e a klaszter szervezésében gasztronómiai rendezvényen?
Szeretnél részt venni klaszter által szervezett külföldi vagy belföldi tanulmányúton?

Együttműködési lehetőségek

Vásárolsz-e jelenleg helyi termelőtől?
Szeretnél információkat kapni helyi termelőkről illetve elérhető helyi termékekről?

Klaszter: működéssel kapcsolatos kérdések

Milyen gyakran szeretnél/tudnál klaszter taggyűléséken részt venni?
Online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk.
Szeretnél részt venni közös marketing tevékenységben?
Ha igen, akkor mi lenne az?
Szeretnél aktívan részt venni a klaszter munkájában a taggyűlésen kívül is?
Hogyan határoznád meg a tagdíjat a klaszter tevékenység támogatására? (2021. december 31-ig a tagság díjmentes.)
Mekkora összeget szánnál rá?