SZEVITAL BT.

A Szevital Egészségügyi Bt. 1996-ban alakult egészségügyi szolgáltatások nyújtására. A cég első szolgáltatása az 1996.10.15-én induló otthoni szakápolási tevékenység volt, Baranya megye 5 településén. A kezdeti ellátási terület az elmúlt évek alatt lezajlott folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 71 településre duzzadt, melyeken az OEP által finanszírozott otthoni szakápolási feladatokat cégünk látja el. Ezen tevékenység mellett térítéses szolgáltatásként általános ápolási-gondozási, szociális és betegfelügyeleti feladatokat is végzünk.

Munkatársaink jól képzett, regisztrált, tapasztalt egészségügyi szakemberek, diplomás ápolók, szakápolók, gyógytornászok, logopédusok és fizikoterápiai asszisztensek.

Cégünk védőnői tevékenységet is végez, így gyermekgondozási, -nevelési tanácsadással és egészségnevelő tevékenységgel is foglalkozik. Vállaljuk egészséges és beteg gyermekek szakszerű felügyeletét, ellátását is.Amennyiben Ön vagy hozzátartozója otthoni ápolást, felügyeletet, egészsége megőrzéséhez vagy helyreállításához szakszerű segítséget igényel, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!