LOGFRAME TANÁCSADÓ IRODA KFT.

A Logframe Tanácsadó Iroda 2007-ben kezdte meg működését. Cégünk saját tulajdonban lévő, jól felszerelt pécsi irodával rendelkezik, a munkatársi létszám jelenleg 10 fő.

Fő tevékenységünk az üzleti tanácsadás, mely tevékenységi körben önkormányzati és vállalati stratégiai valamint pénzügyi tanácsadást nyújtunk, üzleti terveket, megvalósíthatósági tanulmányokat, költség-haszon elemzéseket készítünk, továbbá európai uniós projektek tervezését, előkészítését és menedzselését végezzük.

Vállalkozások és önkormányzatok megbízásából közreműködünk európai uniós pályázatok, támogatási kérelmek elkészítésében és ellátjuk a megnyert támogatásokból megvalósuló fejlesztések teljes körű menedzsment feladatait. Emellett szakembereink részt vesznek stratégiai programozásban, hazai és nemzetközi fejlesztési programok kidolgozásában is.

Munkatársaink mind egyetemi végzettségű, idegen nyelvtudással rendelkező szakemberek, az általuk szerzett több mint 20 éves területfejlesztési tapasztalat jó alapot nyújt ahhoz, hogy a fejlesztési programok és projektek kidolgozása és megvalósítása során adódó váratlan helyzetekre és problémákra megfelelő választ és megoldási javaslatokat tudjunk adni. Emellett a korábbi munkatapasztalatok révén széles körű kapcsolatrendszerre tettünk szert a dél-dunántúli önkormányzatok és vállalkozások, valamint a támogatáspolitikát irányító szakemberek körében egyaránt.

Alapfilozófiánk, hogy partnereink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, szolgáltatásaink messze túlmutatnak az egyszerű pályázatíráson. Aktív részt vállalunk a fejlesztési programok és projektek előkészítésében, valamint igyekszünk együtt gondolkodni megbízóinkkal a fejlesztések kigondolásában és részletes kidolgozásában is.

 

Kiemelt szakterületeink:
 • K+F és innovációs fejlesztések
 • Kis- és középvállalkozások kapacitásfejlesztése
 • Energiahatékonyság és megújuló energetika
 • Turisztikai fejlesztés és marketing
 • Önkormányzati infrastruktúra fejlesztés
 • Foglalkoztatás bővítés (munkahelyteremtés, foglalkoztatási paktumok)
 • Nemzetközi programozás és projektfejlesztés (elsősorban magyar-horvát és közép-európai nemzetközi együttműködések területén)

 

Szolgáltatásaink:
 1. Projektfejlesztés és -menedzsment:
 • projekttervezés és projekt megalapozó dokumentációk (Projekt Tervek, Megvalósíthatósági Tanulmányok, térségi igényfelmérések stb.) elkészítése
 • pályázatírás
 • teljes körű projektmenedzsment
 • projekt fenntartási szolgáltatások

 

 1. Projektnyilvánosság és -kommunikáció:
 • Projekt kommunikációs tervek készítése
 • Projekt nyilvánossági feladatok ellátása

 

 1. Programozás, tervezés:
 • stratégiai fejlesztési programok kidolgozása
 • nemzetközi együttműködési programok kidolgozása (pl. magyar-horvát, szlovén-magyar)
 • fejlesztési programok értékelése, hatáselemzése

 

 1. Vállalkozói tanácsadás:
 • üzleti tervek készítése
 • marketing tervek kidolgozása
 • akkreditált tanácsadói minősítéssel bíró szolgáltatások nyújtása

 

 1. Nemzetközi projektfejlesztés:
 • nemzetközi projektek kidolgozása (pl. magyar-horvát határon átnyúló projektek, Interreg Duna és Central Europe projektek)
 • nemzetközi projektek teljes körű menedzsmentje

 

Referenciáink és elérhetőségünk a honlapunkon elérhető: http://logframe.hu/

 

HKM KFT.

A “HKM” Építési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő profilja az építési tevékenység, a vállalkozás komplett beruházásokat végez, az alapozástól egészen a kulcsrakész épületig.

TISZTAÜGY KFT.

Mosodai szolgáltatásokat biztosító vállalkozás Pécsen. Vállalják: szállodák, panziók, apartman házak, éttermek és szociális otthonok teljes körű textíliáinak mosását.

MAVASZK SZOLGÁLTATÓ BT.

Olyan tapasztalt, iparban dolgozó mérnökök, közgazdászok és HR-szakemberek együttműködése, akik megelégelték a napjainkat átható szakemberhiányt. Véleményük szerint a munkaerőhiány kezelése nem a vállalkozások feladata lenne, mégis nekik kell megoldani a problémát ahhoz, hogy életben tudjanak maradni. A cégek mindennapjait ellehetetlenítő problémára tényleges, hatékony megoldásokat alakítottak ki.


https://mavaszk.hu/kapcsolat

NEURO CT KFT.

Tevékenység: A Pécsi Diagnosztikai Központ 1994 óta a magas szakmai színvonalú egészségügyi szolgáltatás elkötelezettje. Munkájával betegei minél gyorsabb gyógyulása érdekében a betegségek lehető legpontosabb és leggyorsabb diagnosztizálására törekszik, támogatva a kezelőorvosok minél eredményesebb gyógyító munkáját. Ennek érdekében korszerű, megbízható képalkotó gépparkot működtet, és kiválóan képzett humán erőforrást alkalmaz. ISO 9001:2009 és MEES 1.0 tanúsítványokkal rendelkezik. A vállalkozás ügyvezetője Prof. Dr. Dóczi Tamás.

A vállalkozás honlapja: www.neuroct.hu

TÜKE BUSZ ZRT.

A Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Tüke Busz Zrt.) 100%-os önkormányzati tulajdonú cég, melynek fő tevékenysége a Városi, elővárosi szárazföldi személyszállítás (TEÁOR 4931) Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén.

www.tukebusz.hu

 

M & M COMPUTER KFT.

Komplex informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Vállalati, intézményi, oktatási és egyéni ügyfelei részére egy teljes beruházási folyamat alatt rendelkezésre áll, legyen szó kezdeti tanácsadásról, pályázati előkészítésről, árajánlat készítésről, beszerzésről, telepítésről, majd a későbbi üzemeltetésről. A cég által forgalmazott IT termékek magas minőséget képviselnek, ezzel biztosítva ügyfeleik számára a megfelelő szintű garanciális és műszaki támogatást.

www.mmcomputer.hu

NŐS LAJOS

2015 óta működő vállalkozás. Villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel és térvilágítással foglalkozik. Ellátja Siklós Város Önkormányzatának villanyszerelési munkálatait, de lakossági megrendelésekkel is foglalkozik.