MAGNUS AIRCRAFT ZRT

Tevékenység: A Magnus Aircraft célja, hogy megváltoztassa azt, ahogyan az emberek repülés világára gondolnak. A vállalat magyar repülési tradíciókra és modern technológiákra építve olyan repülőgépeket alkot, melyek vonzóak és gazdaságosak, hogy az emberek minél szélesebb körben fedezzék fel a REPÜLÉS ÖRÖMÉT. Küldetésének tekinti, hogy olyan repülőgép-választékot biztosítson, melyek repülési teljesítménye, gazdaságos fenntartása, és repülési biztonsága felülmúlja a jelenlegi modellekét.

A vállalkozás honlapja: http://www.magnusaircraft.com/

Kamarai regisztrációs szám: PB24944753

MB-ALPHA KFT

Tevékenység: Az MB-Alpha Kft. 2002. november 4-én alakult, független, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő vállalkozás. A cég mohácsi székhelyű, tevékenységét az ország egész területén végzi. Fő tevékenységük az Európai Unióban széles körben használatos szárazjégszóró berendezés forgalmazása és szilárd szén-dioxid (pellet) gyártása, forgalmazása. 2004. óta a CRYONOMIC ® technika és a hozzátartozó gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A társaság által forgalmazott eszközök rendelkeznek a CE uniós engedéllyel. Az elmúlt években kibővítették tevékenységi körüket ipari gázok, munkavédelmi ruházat, tisztítószerek, és festékek forgalmazásával.

 

A vállalkozás honlapja: https://www.szarazjeg.hu/

Kamara tagja védjegy: 2013.02.15.

Kamarai regisztrációs szám: PB12930014

DR. LUSTYIK GYÖRGY

Tevékenység: A kiemelkedő kutatói tevékenységet végző és nemzetközi kapcsolatokkal bíró dr. Lustyik Györgyöt a közelmúltig az 1992-ben alapított Soft Flow Hungary Kft. (SFH) első számú vezetőjeként ismerhettük. Több egyetemen is oktatott, nyugdíjba vonulásáig a PTE Biofizikai Intézet igazgatóhelyettese volt. A SFH tudományos szoftverek és élelmiszerbiztonsági kitek fejlesztésével nyert nemzetközi elismertséget. SFH-beli tulajdonrészének eladása után jelenleg önkéntes kamarai tagként konzultációs tevékenységet folytat.

Kamarai regisztrációs szám: PB67460683

TOMELILLA KFT

Tevékenység: Több mint tizenöt éve kereskednek a szántóföldi növénytermesztés élvonalbeli munkaeszközeivel. Kevés gyártót képviselnek- Kverneland, Garford, McHale, Lehner és Hexagon. A munkagépek és eszközök kiválasztásánál különös figyelmet fordítanak a gyártó által biztosított értékesítés utáni szolgáltatásokra, különös tekintettel a garanciaidőben és garanciaidőn túli meghibásodások kezelésére, a szervizoktatásokra, valamint az alkatrészellátás minőségére. Kizárólag eredeti alkatrészekkel kereskednek.

 

A vállalkozás honlapja: tomelilla.hu

Kamarai regisztrációs szám: PB13329682

DUNA-DRÁVA CEMENT KFT

Tevékenység: A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A Társaság jelenleg két hazai cementgyárban állít elő cementet, Dél-Dunántúlon Beremenden több mint 100 éves hagyománnyal, és Pest megyében Vácott. Az elmúlt évtizedekben a cég mindkét gyárában jelentős modernizációs és környezetvédelem i fejlesztéseket hajtott végre.

 

A vállalkozás honlapja: www.duna-drava.hu

Kamarai regisztrációs szám: PB10324602

MAX-BLANK HUNGÁRIA KFT

Tevékenység: A Max Blank Hungária Kft. magas minőségű, környezetbarát termékek – öko kályhák és tűzterek – előállítását végzi. A termékekre jellemző az egyediség ill. az egyedi, helyszíni szerelés és illesztés. A termékeik rendkívül jó hatásfokúak, környezetbarát termék védjeggyel („öko kályha”) rendelkeznek. A 25 éve alapított cégnél jelenleg mintegy 100 munkatárs dolgozik.

 

 

Kamarai regisztrációs szám: PB11360803

KŐHÁZ ZRT.

Tevékenység: A Kőház Zrt. az 1990-ben történt alapítása óta eltelt idő alatt Baranya megye, illetve Pécs város területén az építőipar egyik jelentős, meghatározó cégévé nőtte ki magát. Referencia listájukon az építőiparral szemben közismerten nagy elvárásokat támasztó cégek vannak, tevékenységük kiterjed a következő területekre: csarnokok, ipari létesítmények, egészségügyi intézmények, éttermek, irodák/irodaházak, társasházak és üzletek kialakítása. A cég az Építőipari Technológiai Klaszter tagja.

 

A vállalkozás honlapja: kohaz.hu

Kamarai regisztrációs szám: PB11562380

SERES KFT.

Tevékenység: A SERES Gépipari és Kereskedelmi Kft. magyar tulajdonú vállalkozás. A cég kommunális gépjármű felépítmény gyártással valamint hidraulika és gépszerviz tevékenységgel foglalkozik. Telephelyei Pécsen és Barcson találhatóak, mintegy 100 munkatárssal, számítógépes tervezés, CNC forgácsolás, plazmavágás és védőgázos hegesztés alkalmazásával. 1998. óta ISO minőségirányítási rendszerben dolgoznak, 2008. óta pedig az ISO környezetirányítási rendszert is alkalmazzák.

 

A vállalkozás honlapja: seres.hu

Kamara tagja védjegy: 2012.04.18.

Kamarai regisztrációs szám: PB11237253

ZETRON KFT.

Tevékenység: Társaságunkat 2008-ban alapítottuk, jelenleg Baranya, Tolna és Bács-Kiskun megye területén nyújtunk mikrohullámú internet szolgáltatást Vinet márkanév alatt, vezetékes technológiával nehezen elérhető területeken.
Szoftver fejlesztési üzletágunkban IPTV rendszereket, ipari vezérléseket, egyedi ügyviteli szoftvereket valamint webalkamázasokat készítünk.
Informatikai rendszerek részleges vagy teljes üzemeltetését is végezzük.

A vállalkozás honlapja: zetron.hu; vinet.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB14540059

PERFEKT ZRT.

Tevékenység: A Perfekt Zrt. országos hálózatában 1951- óta a pénzügyi-, gazdasági- és társadalombiztosítási képzések mellett a szakkönyvkiadás területén is piacvezető.
Magánszemélyeknek és ma már közép-, és nagyvállalatok számára is biztosítanak egyedi vagy éppen komplex szolgáltatásokat. Szervezetük 2011-től ipari munkaterületekre összpontosító tanfolyamokkal és továbbképzésekkel is bővítette kínálatát. Az Ipari Képzések Központja is Pécsett található, de országos lefedettséggel biztosítja a szolgáltatásokat a megrendelők számára. Az eltérő igényekhez igazodva, rugalmasan szervezik a megrendelt képzéseket, legyen szó a helyszínről, ütemezésről, vizsgáztatásról vagy akár a tananyagellátásról.

A vállalkozás honlapja: www.perfekt.hu/baranya
Kamarai regisztrációs szám: PB10884168