TISZTAÜGY KFT.

Mosodai szolgáltatásokat biztosító vállalkozás Pécsen. Vállalják: szállodák, panziók, apartman házak, éttermek és szociális otthonok teljes körű textíliáinak mosását.

MAVASZK SZOLGÁLTATÓ BT.

Olyan tapasztalt, iparban dolgozó mérnökök, közgazdászok és HR-szakemberek együttműködése, akik megelégelték a napjainkat átható szakemberhiányt. Véleményük szerint a munkaerőhiány kezelése nem a vállalkozások feladata lenne, mégis nekik kell megoldani a problémát ahhoz, hogy életben tudjanak maradni. A cégek mindennapjait ellehetetlenítő problémára tényleges, hatékony megoldásokat alakítottak ki.


https://mavaszk.hu/kapcsolat

NEURO CT KFT.

Tevékenység: A Pécsi Diagnosztikai Központ 1994 óta a magas szakmai színvonalú egészségügyi szolgáltatás elkötelezettje. Munkájával betegei minél gyorsabb gyógyulása érdekében a betegségek lehető legpontosabb és leggyorsabb diagnosztizálására törekszik, támogatva a kezelőorvosok minél eredményesebb gyógyító munkáját. Ennek érdekében korszerű, megbízható képalkotó gépparkot működtet, és kiválóan képzett humán erőforrást alkalmaz. ISO 9001:2009 és MEES 1.0 tanúsítványokkal rendelkezik. A vállalkozás ügyvezetője Prof. Dr. Dóczi Tamás.

A vállalkozás honlapja: www.neuroct.hu

TÜKE BUSZ ZRT.

A Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Tüke Busz Zrt.) 100%-os önkormányzati tulajdonú cég, melynek fő tevékenysége a Városi, elővárosi szárazföldi személyszállítás (TEÁOR 4931) Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén.

http://www.tukebusz.hu

 

M & M Computer Kft.

Komplex informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Vállalati, intézményi, oktatási és egyéni ügyfelei részére egy teljes beruházási folyamat alatt rendelkezésre áll, legyen szó kezdeti tanácsadásról, pályázati előkészítésről, árajánlat készítésről, beszerzésről, telepítésről, majd a későbbi üzemeltetésről. A cég által forgalmazott IT termékek magas minőséget képviselnek, ezzel biztosítva ügyfeleik számára a megfelelő szintű garanciális és műszaki támogatást.

www.mmcomputer.hu

N-GEO KFT.

Tevékenység: Az 1995-ben alapított cég olyan ügyfél-orientált, földmérési cég Magyarországon, amely teljes körű földmérési szolgáltatásokat nyújt partnereinek a dunántúli régió területén. Az általuk elvégzett geodéziai munkák, kiváló minősége köszönhető a szakképzett és nagy felmérési tapasztalatokkal rendelkező mérnöki csapatnak és a felméréshez használt, piacvezető Leica műszereknek. A cég kiváló minőségű földmérési megoldásokat kínál ügyfelei számára.

A vállalkozás honlapja: ngeo.hu

NET’96 KFT.

A Net’96 Kft fő profilja komplett számítógéprendszerek integrációja. A hardware rendszerek tervezésétől, az üzembe helyezésen, programinstallációkon, hálózati összeköttetéseken át a végfelhasználók oktatását, valamint a rendszerek üzemeltetését is vállalják.
https://www.net96.hu