Nyitásra készül a siklósi Castello

A pandémia alatt folyamatosan a nyitásra készül a siklósi Thermal Fürdő és Hotel Castello. Bár a szálloda és a SPA zárva van, a dolgozók a járványveszély alatt sem pihennek. A kényszerszünet alatt főleg esztétikai és információs fejlesztéseket végeznek a fürdő és a hotel területén.

 

A 4 csillagos Hotel Castello a 20-as évek maffia világának hangulatát idézi, stílusos eleganciával. Maximális kényelemmel felszerelt szálloda, amely igazi turisztikai vonzerővé nőtte ki magát a térségben. A Siklósi vár tövében elhelyezkedő, a termál fürdő szomszédságában található wellness hotel a látogatók széles rétegét tudja megszólítani: legyen szó tréningekről, konferenciákról, családokról vagy romantikus kikapcsolódásról, aktív vagy passzív pihenésről.
Aki csak egy napra érkezik, annak teljes kikapcsolódást nyújt a fürdő, ahol a család minden tagja megtalálja a számára kedvező lehetőségeket. Sokan járnak át Horvátországból is, így erősítve a két ország közötti turizmust.
A járványveszélyre tekintettel fertőtlenítő pontokat helyeztek el a fürdő és a SPA területén, a vendégek beengedése ismét szakaszosan fog történni. A mosdók, liftek, eszközök fertőtlenítése továbbra is folyamatos lesz, hogy így biztosítsák majd a vendégek biztonságát.