Gyógyítófény – próbálja ki!

A Tensi cégcsoport a turisztikán kívül más területeken is érdekelt. Egyik sikeres üzletáguk a Sensolite ágyak bel- és külföldi értékesítése, valamint Sensolite szalonok működtetése. Így fogalmazódott meg az ötlet, hogy Pécsett is hozzanak létre egy fényszalont.

Ingyenes próbalehetőség május 16-22. között, előzetes bejelentkezés alapján.

Bejelentkezés: 72/510 499, 70 4545611

on-line: https://sensolite-gyogycentrum-pecs.salonic.hu

Önkéntes kamarai tagoknak kedvezményes bérlet vásárlás: 5 alkalmas bérlet áráért (25.000.-Ft) 6 alkalmat

( 6×20 perces kezelés)  biztosítanak májusban történő vásárlás idején.

 

Orvosi publikációkból tudjuk, hogy a polarizált fénnyel elvégzett in vitro kutatások szerint jelentős mértékben erősíti az immunitásért felelős sejtek aktivitását, stabilizálja a vörösvérsejtek falát, valamint fokozza azok oxigénmegkötő és -megtartó képességét. Az emberi szervezetben percről percre keletkező több millió hibás – később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős – sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták az elvégzett in vitro kutatások alapján jelentős mértékben aktivizálódnak a polarizáltfény-kezelés hatására, ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését tehetik lehetővé, illetve elősegíthetik, gyorsíthatják a már kialakult betegségek leküzdését. A kutatások eredményeként a vörösvérsejtek megnövekedett oxigénfelvevő és -megtartó képessége által minden egyes sejthez, szervhez és szervrendszerhez több jut az éltető oxigénből, és ez az izomzat, illetve a létfontosságú szervek számára hatékonyabb fejlődést, illetve működést tesz lehetővé. Összességében elmondható, hogy a teljes testfelület polarizáltfény-kezelésével az egész szervezetben jelentős immunerősítő hatást lehet elérni.

Ez a terápia nagyon sok területen bizonyított már az évek során. Sikeresen alkalmazzák allergiára, belsőszervi panaszokra, égési sérülésekre, felső légúti problémákra, mint ahogy immunerősítésre, bőrbetegségekre, pikkelysömörre, ekcémára, a koncetrálóképesség javítására, reumára és ízületi problémákra, valamint a szépségápolás területén is. Segíti a sportbalesetekből való felépülést, és mentális problémák esetén is támogatást nyújt.