Indul a Magyar Turizmus Akadémia nyári webinárium sorozata

A Magyar Turizmus Akadémia szakmai anyagai és tudástára mellett elindítja „Tudással felvértezve” című díjmentes nyári webinárium sorozatát, melyben az újraindulást segítendő, a turisztikai szakma részére nyújt hasznos ismereteket online előadások keretében.

Az első webináriumok fókuszában a vezető lesz, hiszen az elmúlt bő egy évben átélt nehézségek, majd az újraindulás, a csapatok újraépítése, és a megváltozott vevői igények folyamatos kihívások elé állítják a vezetőket.

Az egyes előadások részletes programja és regisztrációs felülete az alábbi linkeken érhetők el:

  • 2021. június 24., csütörtök 9.00–10.00 – Munkaerő-kiválasztás, interjúztatás – Hogy biztosan a megfelelő embert találjuk meg a pozícióra! A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!
  • 2021. június 30., szerda 9.00–10.00 – Vezetői viselkedés és motiváció I. – Elégedetlen munkavállalóból motivált munkavállaló – lehetséges? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!
  • 2021. július 8., csütörtök 9.00–10.00 – Vezetői viselkedés és motiváció II. – A visszajelzések ereje – motiválunk vagy demotiválunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!
  • 2021. július 14., szerda 9.00–10.00 – Multigenerációs együttműködés munkahelyen – Hogyan érjük el, hogy jól működjön a csapatunk? A részletes programért és a regisztrációért kattintson ide!

A webináriumok díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. A regisztrációt a rendszer automatikusan visszaigazolja, az abban található linken keresztül lehet csatlakozni az eseményhez.

A Magyar Turizmus Akadémia célja egy olyan turisztikai szakmai közösség építése, ahol a tudás és a tudásmegosztás érték. Ehhez kíván szakmai tartalmaival, előadásaival, illetve a későbbiekben e-learning és személyes képzéseivel hozzájárulni.

Forrás: Magyar Turizmus Akadémia