Hírlevél – 2018. 08. 31.

Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg levelezõ kliensében ide kattintva (vagy ezt a linket bemásolva: https://www.pbkik.hu/hu/cimkek/heti-hirlevelek-2018) elolvashatja böngészőjében.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági hírek, események 2018. augusztus 31.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara


Hatékony marketing megoldásokra vágynak a dél-dunántúli vállalkozók
Az RG Stúdió nyár elején végzett egy izgalmas mini kutatást, melyben a dél-dunántúli vállalkozások online marketing folyamatait vette górcső alá, azzal a céllal, hogy a II. Big Marketing Day konferencia a cégeket leginkább érintő kérdésekkel foglalkozzon.

 


Új kihívások előtt a Humán Klub
Ősztől folytatódik a munka a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjában, melynek megválasztott új elnöke Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna.

“B terv” képezd magad!
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében másodszor került megrendezésre a „B” terv – Képezd magad! érettségizettek pályaválasztási döntését segítő rendezvény a Pécsi Kereskedelmi Központ Zsolnay termében augusztus 27-én.

Továbbra is fogynak a hazai cégek
Nyáron sem állt meg a magyarországi cégbázis fogyása, 2800 cégtörlés mellett csak 2080 cégalapítás történt 2018 júliusában.


Szakképzési csapatunk legújabb tagját keressük
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet tanulószerződéses tanácsadó munkakör betöltésére.

Szeptemberben még lehet jelentkezni az üzleti terv készítést segítő konzultációkra
Az I-DARE projekt résztvevőinekk kérésére még 7 alkalommal van lehetőség konzultációkra. A kész üzleti tervek végleges leadási határideje 2018. szeptember 18. kedd.

A rendkívüli munkavégzés díjazása: bérpótlék, szabadidő vagy átalány?

Heti jogász 2018. 34. hét

RENDEZVÉNYEK


Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!
2018. szeptember 12.
Folytatódik a Pécs-Baranya Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató rendezvénysorozata, ahol a regisztrált vállalkozók és azok is akik vállalkozásuk indítása előtt állnak megismedhetnek a Kamaránál igénybe vehető szolgáltatásokkal, feltehetik a vállalkozukat érintő kérdéseiket; így közösen megtalálhatjuk azokat a területeket ahol a Kamara a segítségükre lehet!

Várunk minden – a jövő változásai iránt nyitott – munkavédelmi szakembert!
2018. szeptember 12.
A Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Osztályának Osztályvezető-helyettese, H. Nagy Judit 2018. szeptember 12-én (szerdán) Pécsre érkezik, hogy a jövő változásai iránt nyitott munkavédelmi szakemberek számára előadást tartson a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában (PBKIK).


Kőipari Szakkiállítás Veronában
2018. szeptember 26 – szeptember 29.
Immár 53. alkalommal kerül megrendezésre a világ márvány piacának vezető rendezvénye, a veronai Marmomacc Kőipari kiállítás.

HUNGAROMEDICA 2018.
2018. október 12.
A HUNGAROMEDICA rendezvényén az Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás, a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az Enterprise Europe Network Budapest vendégül lát egy nemzetközi partneri találkozót, mely a HUNGEXPO Budapest Vásárközpontban kerül megrendezésre.
További rendezvények

PÁLYÁZATOK

Munkahelyteremtő pályázat újratöltve
Hatmilliárd forintos keretösszeggel került idén másodszor meghirdetésre a KKV-k munkahelyteremtő beruházásainak támogatására kiírt program.
Korábban megjelent pályázatok

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta vállalkozásoknak · Iparjogvédelmi tanácsadás ·
Szakmai utánpótlás

Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és közösségi oldalain! A kamara Facebook oldala Kamarai YouTube csatorna
Adatvédelmi tájékoztató ·Várjuk véleményét, észrevételeit · Leiratkozas