DDGK tagok a Pécsi Cégek Éjszakáján

Első alkalommal került megrendezésre a Pécsi Cégek Éjszakája, melyhez csatlakozott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara #ajelenajövőd elnevezésű kampányának keretein belül. A rendezvényen az érdeklődőknek lehetősége volt találkozni a helyi cégek képviselőivel, illetve szakmai kapcsolatépítésre is kiváló alkalom volt.

Klaszterünk tagvállalatai is részt vettek az eseményen, az AquaCut Kft. és a Körber Hungária Gépgyártó Kft. képviselői is pozitívan nyilatkoztak.

Till Balázs, az AquaCut Kft. nagyra értékelte az esemény által nyújtott networking lehetőségeket, az est folyamán olyan üzleti kapcsolatokra tudott szert tenni, amit a hétköznapokban sokkal nehezebb megvalósítani.

Zalay Buda, a Körber Hungária Gépgyártó Kft. részéről elmondta, hogy a vállalat nagy örömmel fogadta a kezdeményezést, hiszen ez egy kiváló és újszerű módja annak, hogy kötetlen formában, mégis hiteles forrásból ismerkedhessenek az érdeklődők- és a csupán arra járók a Körberrel. „Választásunk nem véletlenül esett a Nappalira, hiszen ez a vendéglátóhely közismerten elkötelezett a környezettudatosság és fenntarthatóság mellett, csakúgy, mint Pécs legnagyobb gyára. Sőt, a közös pont is rögtön megvolt, hiszen a nálunk gyártott, a világ leggyorsabb papírszívószálgyártó gépén készült, környezetbarát szívószálakkal fogyaszthatták italaikat a vendégek aznap. Akár azt az italt is, amelyre meghívtuk azokat a keveseket, akik szintidő alatt összeállították a három részből álló acélkockát, amelyet a duális hallgatóink esztergáltak a tanműhelyben. Összességében nagyon hangulatos volt az este, nagyon jókat beszélgettünk más városi vállalatok képviselőivel és a rengeteg arra járó vendéggel, nem mellesleg konkrét állásajánlatainkra is tudtunk jelentkezőket találni. Mindenképp ott leszünk a folytatásban is!”