Fogyasztóvédelmi konfliktusok – kerekasztal beszélgetés

2023. szeptember 12-én, kedden 18 órától, online kerekasztal-beszélgetés valósult meg az Országos Mediátor Iroda szervezésében.

A beszélgetés a fogyasztóvédelmi konfliktusok aktuális kérdéseit, a békéltető testületi eljárások változó szabályait és azokat a trendeket fogja körbejárni, amelyek meghatározzák a hazai fogyasztók és vállalkozások helyzetét, így igazán izgalmas lehet a kamarai tagok számára is.
A beszélgetésen előadóként vesznek részt Dr. Csömör Magdolna, a Vodafone Magyarország szabályozási igazgatója és Hírközlési Érdekegyeztető tanács alelnöke, Dr. Ormós Zoltán, internetjogász, az E-Commerce Hungary képviselője, Farkas Rita, a Vállalkozók Országos Szövetsége Kereskedelmi Tagozatának elnöki tanácsadója és Dr. Hohmann Balázs, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi adjunktusa, a Baranya Vármegyei Békéltető Testület eljáró tagja. A beszélgetést Dr. Murányi Ildikó, az Országos Mediátor Iroda vezetője moderálja.
További információt, feliratkozási lehetőséget itt találhatnakhttps://orszagosmediatoriroda.hu/fogyasztovedelmi-konfliktusok-2/
A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött!