Adventi Borszalon

A Pannon Borbolt a Dél-Dunántúl legjelentősebb borkereskedelmi vállalkozása, nagykereskedelem, kiskereskedelem, webes értékesítés és vendéglátás területén is jelen van. Az idei évtől az Adventi Borszalon főszervezőjeként mutatkozik be, átvállalva a szervezést a Pécsi Borozótól.

Az Adventi Borszalon, melyet eddig 2018-ban, 2019-ben, 2021-ben és 2022-ben rendeztek meg, a legjelentősebb fedett téren megrendezett pécsi borgasztronómiai társasági rendezvény.

A rendezvényre 2023-ban a Pécsi Vásárcsarnokban december 3-án 14 órától kerül sor.  100+ kiállító, 400+ bor, 50+ helyi termék 1 helyen.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak most kedvezményesen, mindössze 8900 forintos áron kínálják a belépőjegyeket, amelyeket egészen október 31-ig meg tudnak rendelni, illetve vásárolni (a készlet erejéig). A jegyek a 14 órától 20 óráig tartó rendezvényen korlátlan borkóstolásra és a helyi termékek kóstolójára érvényesek, tartalmazzák a ruhatár használatát, a beltéri és kültéri programokat. A termékek többsége a helyszínen kedvezményesen megvásárolható.

A tavalyi rendezvény hivatalos videó spotja:

https://www.youtube.com/watch?v=E85H_Z5WCwg

A tavalyi rendezvény fotói:

https://gadgetfoto.smugmug.com/2022/Works/Adventi-borszalon/n-Wsp28v/i-qz5r3Jp/A

Jegyigénylését a címre várjuk október 31-ig!

Jó szórakozást kívánunk!

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara