Jelentkezzen a Bridge to Benefits Mesterkurzus 2024-es évadjára!

Fontos Önnek, hogy cége tevékenysége során pozitív társadalmi és környezeti hatást generáljon?

Érdekli

  • hogyan lehet társadalmilag hasznos ügyekért tenni, miközben az üzleti modell is fejlődik
  • hogyan lehet túllépni az egyszeri segítségnyújtó, adományozó akciókon,
  • hogyan lehet partnereket szerezni a fontos és jó ügyek mentén, amikkel valóban pozitív változást tud generálni a közvetlen környezetében és azon túl is?

Akkor a Bridge to Benefits Mesterkurzus Önnek szól!

A szervezők mikro-, kis- és középvállalkozásokat keresnek az ország egész területéről, akik érdeklődnek olyan fejlesztési lehetőség iránt, amelynek köszönhetően tevékenységük társadalmi és környezeti célok mentén fejlődik, emellett pedig nyitottak arra, hogy nagyvállalatok és civil szervezetek, önkormányzatok jógyakorlatait és tapasztalatait megismerjék, adott esetben adaptálják azokat.

A Mesterkurzus két részből áll: egy hét alkalmas, interaktív workshop sorozatból, majd egy azt követő támogatási (inkubációs) időszakból. A workshopok – egy külön alkalom keretében – pitch eseménnyel zárulnak, ahol a vállalkozások bemutathatják a kidolgozott környezeti és/vagy társadalmi hasznossággal bíró szolgáltatásukat/terméküket, kezdeményezésüket, azzal a céllal, hogy tevékenységükhöz további partnereket szerezzenek, illetve lehetőséget kapjanak hosszútávú együttműködések elindítására.

Az inkubáció időszaka a programsorozaton kialakult új kapcsolatokhoz, új projektkezdeményezésekhez féléves időtartamban nyújt támogatást.

 

Bővebb információ:  https://nemzetkoziprojektek.bkik.hu/hirek/jelentkezz-a-bridge-to-benefits-mesterkurzus-2024-es-evadjara/