BE-Digital hírek!

A Be-Digital projekt átfogó képzési anyagokat dolgozott ki dolgok internete (IoT), automatizált irányított járművek (AGV), adatelemzés, kiterjesztett és virtuális valóság (AR/VR) témakörökben kezdők és haladók számára egyaránt.

A képzések aprólékosan végigvezetnek ezeknek a technológiáknak az ellátási láncban betöltött szerepén az elméleti alapoktól az összetett, gyakorlati alkalmazásig vezetve a tanulókat. A képzés 1 komplex és 4 tematikus virtuális forgatókönyv végigjátszásával teljesíthető. Így tapasztalati tanulással ismerhetők meg a különböző technológiák, azok egymásra gyakorolt hatása és  kapcsolódásuk az ellátási láncok piacához.

Az ismeretek minél hatékonyabb elsajátítása érdekében került kifejlesztésre a BE-Digital komoly játék, melynek angol nyelvű verziója és a támogató moodle-platform már elérhető!

Ezek az eszközök támogatják a BE-Digital szemléletmódjának elsajátítását, elősegítve az ellátási láncok digitalizációját, azok hatékony működtetését és irányítását a kidolgozot képzések alapján. A kártyajátékban a nyeréshez tudáskártyákat kell szerezniük a játékosoknak 4 témakörből kapott feladatok sikeres teljesítésével (IoT, AGV, adatelemzés, AR/VR).

A játék hamarosan további 5 nyelven is elérhető lesz. (görög, olasz, portugál, magyar, bolgár).

 

További hírek és az interaktív játék elérhető a BE-Digital 4. hírlevelében!