Sikeresen lezajlott 2018. év utolsó munkavédelmi nyílt napja

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) Munkavédelmi klubja a Baranya Megyei Kormányhivatallal közösen munkavédelmi nyílt napot tartott 2018. november 14-én, szerdán a kamara székházában, melyen ismét nagy számban vettek részt az érdeklődők.

A nyílt napon résztvevő több mint 50 fős hallgatóság Dr. Papp Judit BAMKH munkavédelmi és munkaügyi osztályvezető asszony köszöntő beszéde után Dr. Takácsné dr. Péntek Laura előadását hallgatta meg a „Munkaügyi ellenőrzés általános kérdései (munkaidő nyilvántartás, munkaszerződés, munkaidő bejelentés)” kapcsolatban.

Ezt követően Meiszterics Gábor Gazek Safety Expert zuhanásbiztonsági specialista előadása következett a „Magasban végett munka” témakörében.

Végezetül Schuller Zoltán W-Protect Kft. ügyvezetője ismertette a „Téli jól-láthatósági munkaruhák, öltözeteket” a hallgatóság számára.

A rendezvényt Dr. Papp Judit asszony moderálta, az előadásokat követően a kérdéseket tehettek fel, kötetlenül beszélgethettek az előadókkal.

A programon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött volt, a résztvevő munkavédelmi képviselők részére – előzetes jelzés alapján – a részvételről tanúsítványt állított ki a kamara, melyet a munkavédelmi hatóság képzésként elfogad.

A szervezők 2019-ben további nyílt napok szervezésével folytatják a vállalkozások és egyéb érdeklődők tájékoztatását a munkavédelem területén. A pontos időpontot a kamara a honlapján hozza nyilvánosságra.

Kérjük, figyelje időpontokat, és időben regisztráljon!