Reklám és marketing

A weblap a kisvállalatok legnagyobb marketing fegyvere, amit kevesen tudnak eredményesen kihasználni. Ebben segített KamarAAkadémiás képzésünk.

2018.11.27 KamarAAkadémia Vevőszerző

A mai olykor süket, olykor túl zajos világban nehéz megtalálni azokat a marketingfogásokat, melyek sikeressé tesznek egy szolgáltatást. Szilágyi Tímea marketing tanácsadó, reklámszövegíró segítette a Vevőszerző reklámszövegek és a sikeres honlap titka képzésen résztvevőket abban, hogy megtalálják a hangot a potenciális megrendelőkhöz.

A képzés első felében a résztvevők műhelygyakorlat keretén belül ismerkedhettek meg a marketing egyik legfontosabb területével, a szövegírással. Ötleteket, javaslatokat kaptak arra, hogyan lehet kitűnni egy-egy jól megválasztott reklámszöveggel, és lehetőségük volt egy-egy példán keresztül elmondani véleményüket, észrevételeiket.

A képzés második felében, az előadó példákon keresztül szemléltette, hogy milyen is egy jó és egy kevésbé látványos honlap, milyen elemek feltüntetése szükségesek ahhoz, hogy felkeltse a vevők érdeklődését. A jó megfogalmazás és a hatékony kommunikáció elengedhetetlen a vevők eléréséhez.

A képzés sikerességét jelzi, hogy az előadás végén egy kisebb csoport tovább folytatta a beszélgetés az előadóval.

2018.11.27 KamarAAkadémia Vevőszerző