Get Ready for Japan – piaci lehetőségek és menedzsment képzés – online

Az EU Japan-Centre az idei évben is folytatja kéthetes Get Ready for Japan képzéssorozatát, melynek során a vállalkozások első kézből ismerhetik meg a japán üzleti környezet, kommunikáció és kultúra sajátosságait workshopok, és előadások során.

Miért érdemes jelentkezni?

  • megismerhetik és elsajátíthatják a japán üzleti környezet, az üzleti gyakorlatok és a japán stílusú személyes kommunikáció alapvető elemeit,
  • új üzleti kapcsolatokat alakíthatnak ki,
  • megismerhetik a japán társaságokon belüli döntéshozatali folyamatot, növelve a sikeres üzleti megállapodások számát,
  • megerősíthetik üzleti kapcsolatukat a jelenlegi japán ügyfelekkel, és megkönnyíteni a kapcsolatokat a jövőbeli partnerekkel.

Jelentkezés feltételei

A résztvevő

  • EU-tagállam állampolgára,
  • vállalkozása/munkaadója az EU-tagállamok területén található,
  • angol nyelvtudással rendelkezik,
  • vállalkozásnál menedzseri, vezetői pozíciót tölt be stb.
  • vállalkozásnak legyen Japánban történő piacralépésre, terjeszkedésre vonatkozó stratégiája.

A csoport létszáma 14 főre van korlátozva. A résztvevőket, a beérkezett jelentkezések szakmai szempontok alapján való rangsorolása után választják ki.

A részvétel ingyenes, de az egyes online üléseken való részvétel kötelező.

Jelentkezési határidő: 2022. március 10. (csütörtök)

Képzés időpontja: 2022. május 16-27.

A képzés és a jelentkezés további részleteiről bővebben:

Get ready for Japan

Innováció a testedzésben! – SMART FIT CUBE

A Gyapinet Bt. egy magyar-horvát együttműködés keretén belül (Interreg) olyan hozzáadott értéket képviselő közös terméket, a SMART FIT CUBE elnevezésű „ kondi állomást” fejlesztett ki a Ferrodus Kft. és a Defex Kft.-vel közösen, mely kombinálja a testedzést, a testedzési kontrollt és a digitális technológiákat, azaz az edzés során keletkezett adatok feldolgozását, elemzését, ellenőrzését, edzési programot, mindezt mobil applikáción keresztül bárhol, bármikor nyomon követve, oktatási anyagokkal és képzési módszertannal támogatva.

Bővebben…

Get ready for Japan – Üzleti lehetőségek és exportképzés

Az EU Japan-Centre kéthetes online képzést és üzleti partnertalálkozót szervez, ahol a vállalkozások első kézből ismerhetik meg a japán üzleti környezet és kultúra sajátosságait online workshopok, céglátogatások és előadások során.

Bővebben…

StartupHER – elindult a jelentkezés a Hiventures start-up programjára

A Hiventures nagyszabású StartupHER programja a női startup vállalkozók felkarolását és támogatását tűzte ki célul, ahol a kiválasztásra került csapatok szakmai támogatás kapnak az ötletük kidolgozásához egy kétnapos bootcamp során, elismert női vállalkozók mentorálásában.

Bővebben…

Innovációs vezetőképzés 2020

A 21. században átléptünk az exponenciális innovációk korába. A PTE Transzdiszciplináris Kutatások Intézetének innovációs vezetőképzése felkészíti az innovációs vezetőket arra, hogy a technológia exponenciális fejlődésének megfelelően tudják saját kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységeiket kialakítani, biztosítva ezáltal a szervezet jövőállóságát és üzleti fenntarthatóságát.

Bővebben…