Turisztikai összefogás Siklóson

Ülésezett a kamara Siklósi Városi Elnöksége, ahol meghatározták a 2019. év fő irányvonalát, illetve megtervezték a térség összefogásának turisztikai és idegenforgalmi fejlesztésének érdekében tehető lépéseket.

 

Az Elnökség a 2019. év fő irányvonalaként a turisztika és idegenforgalom fejlesztését határozta meg. Ennek érdekében szeretne egy Idegenforgalmi Bizottságot létrehozni a térség olyan meghatározó, fejlődést elősegíteni vágyó vállalkozók koordinálására, akik hajlandóak az összefogásra és nem csak saját, hanem EGYMÁST segítő munkára mutatnak hajlandóságot a közös cél érdekében.

A Bizottság a turisztika minden szegmensét szeretné segíteni az információ áramlásban, a turisztika különböző ágainak egymásra épülésében. A Bizottság megalakulása még folyamatban van, de ötletekkel várjuk Irodánkban (Siklós, Köztársaság tér 8. tel.: 20/9847455; e-mail: ) azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését, akik hajlandóak tenni a térség gazdaságának fellendítéséért azzal, hogy “pluszt” adnak hozzá ehhez a kezdeményezéshez.