A Belügyminisztérium hírlevele vállalkozásoknak – Üzleti élet tisztasága műhelymunkák

 

A Nemzeti Védelmi Szolgálat, mint a rendőrség egyik szerve, kiemelt hangsúlyt fektet a korrupciós jellegű bűncselekmények felderítése mellett azok megelőzésére is. Széleskörű tevékenységével igyekszik a társadalom minden csoportjában kialakítani az egyéni és a szervezeti integritás folyamatos fejlesztésének igényét, az értékalapú működés szükségességének felismerését.

 

Tiszta lappal hírlevél

A Közigazgatás-Közszolgáltatás-Fejlesztési Operatív Program (KÖFOP) keretében a Nemzeti Védelmi Szolgálat 7 regionális műhelymunka alkalmával, elsősorban a kis-és középvállalkozások vezetőit, munkatársait megismerteti az értékalapú működés hosszú távú előnyeivel, az üzleti tevékenységre gyakorolt pozitív hatásaival.

A műhelymunkák során az adott régiók egy-egy multinacionális cége és kisvállalkozása bemutatja az etikus üzleti magatartás irányába tett erőfeszítéseit, eredményeit, továbbá a résztvevők általános kitekintést nyerhetnek a vállalati compliance jelentőségéről, részeiről, a nemzetközi – esetlegesen új – trendekről, azoknak a vállalatokra (cégek üzleti kapcsolataira, megítélésére, a vállalat jövőbeni fejlődésére) gyakorolt hatásairól.

Az ingyenes rendezvényekre 2019. április-május hónapban kerül sor. A pontos időpontokról, helyszínekről és a részletes programról a https://korrupciomegelozes.kormany.hu/ oldalon a rendezvénynaptár menüpont alatt tájékozódhat, illetve a meghívót a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara területei szervei küldik ki az érintett gazdasági társaságoknak.

További információkért látogasson el a www.korrupciomegelozés.kormany.hu oldalra.