Arccal a helyi termékek felé!

Házi kenyér a szomszéd nénitől, friss tojás a közeli tanyáról, méz a szomszéd település méhészétől, kézműves termékek, ételkülönlegességek, használati tárgyak, helyi mesterek keze munkájából? Jól hangzik? Fedezzük fel környezetünk „helyi termékeit”!

2019. április 3-án 15 órakor, Szigetváron, a Zöld Tarisznya Kereskedőházban (Malom), a Szinergia Egyesület és a Láthatár Közhasznú Egyesület tájékoztató rendezvényen várja az érdeklődőket, termelőket és vásárlókat egyaránt. Azokat is, akik már fontolgatják, hogy portékájukkal megjelennének a helyi piacon, és ehhez keresnek segítséget.

Szó lesz többek közt a kézműves és háztáji helyi termékek értékesítési lehetőségeiről, helyi termelők és kézművesek által helyi felhívások keretében igényelhető támogatásokról, térségi rendezvényeken való megjelenésről.

Bemutatkozik a Nőnap 365 projekt, kapcsolódási alternatívákat keresve a helyi termelőkhöz, valamint a Zöld Tarisznya Kereskedőház helyitermék bolt értékesítési lehetőségeiről is informálódhatnak a résztvevők.