Logisztika?! Mindent visz!

A Pécsi Szakképzési Centrum Radnóti Miklós Közgazdasági Szakgimnáziuma koordinálásával, partnercégeinek aktív közreműködésével 2019. április 11-én a Logisztika napja címmel rendezvényt szervez, mely a logisztika szakma sokrétűségére, szépségére igyekszik ráirányítani a diákok, szakemberek és érdeklődők figyelmét. A több – egymástól távolabb eső – helyszínen zajló programok valamennyi érdeklődőnek kínálnak érdekességeket, mutatnak be egyébként ritkán látogatható helyszíneket.

A rendezvény központja a tagintézmény székhelye, az Esztergár Lajos út 6. szám alatt lesz, ezen kívül további helyszíneken várják az érdeklődőket partnercégek, ahol a logisztika legkülönbözőbb területeinek gyakorlati alkalmazását tekinthetik meg. A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a következő honlapon tehetnek meg: https://logisztikanapja.hu/esemenyek/logisztika-mindent-visz-2/ Az érdeklődők a programokról ugyanezen az oldalon részletesen tájékozódhatnak.

Alkotói pályázat

A PSZC Radnóti Miklós Közgazdasági Szakgimnáziuma a Logisztika napja alkalmából versenyt is hirdet logisztikában használatos anyagmozgató eszköz modelljének 3D origami technikával történő elkészítésére. A modell maximális befoglaló méretei nem haladhatják meg az 50x50X50 cm-t. Az ábrázolásban igyekezzenek az eszköz lényegi külső és funkcionális elemeit minél hitelesebben megjeleníteni.

Nevezni egyénileg vagy csoportosan lehet.

Az elkészült alkotásokat 2019. április 9-én 15 óráig kérjük leadni az iskola portáján. Eredményhirdetés és az elkészült alkotások bemutatása április 11-én. A pályázat minden érdeklődő számára nyitott.