Találjon külföldi üzleti partnert vállalkozásának!

Az ország több pontján és a világ 67 országában elérhető az Enterprise Europe Network hálózat bárki számára hozzáférhető online adatbázisa, mely a nemzetközi üzleti partnerkeresést szolgálja.  Ebből múlt héten kapott irodánk egy megkeresést, melyben Osztrák cég magyar termékek forgalmazását vállalná, és ehhez keres magyar, magas minőségű termékeket:

https://een.ec.europa.eu/tools/services/PRO/Profile/Detail/d7a4fd96-ef2c-4343-b4e3-355c4526ec31

Ha az ajánlat érdekli, arra pár lépésben jelentkezhet is – a „Request more information” zöld menüponton. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, jelezze azt az e-mail címen! Érdeklődés esetén ne feledje megadni az ajánlat elején szereplő hivatkozási számot, az Ön cégének nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét és weboldalának címét!

A POD (Partnership Opportunity Database), számos nemzetközi üzleti profilt tartalmaz. Az érdeklődők kereshetnek üzleti és technológiai ajánlatok (Business Offer/Request és Technology Offer/ Request) és projekt partnerségi lehetőségek között.

Az adatbázis jellegzetessége, hogy folyamatosan frissül a feltöltött profilokkal, így a böngészők csak aktuális ajánlatokkal találkozhatnak. A leírások anonimok, de a cégről, termékről és együttműködési lehetőségről minden releváns információt tartalmaznak. A kapcsolatfelvételt az érdeklődő maga is megteheti, de segítségért fordulhat egy közeli Enterprise Europe Network irodában dolgozó kollégához is.

Ahhoz, hogy valaki bekerüljön a POD adatbázisba csupán annyira van szükség, hogy megírja saját angol nyelvű profilját. Ehhez a részletes útmutató biztosított és az Enterprise Europe Network kollégái is támogatást nyújtanak.

 

Az aktuális nemzetközi üzleti ajánlatok között a következő linken tud keresni:

https://een.ec.europa.eu/partners