Kérdőív Pécs beruházás

Kérdőív - Pécs beruházás

Kérdőív - Pécs beruházás

Tisztelt Cégvezető, Tisztelt Kamarai Tagunk,

Pécs Város és az általa koordinált Városfejlesztési Zrt. vezetése kereste meg a kamarát, hogy a helyi iroda és ipari csarnok fejlesztési lehetőségeket és a céges fejlesztési terveket egyeztessük és azt támogassuk.

A személyes egyeztetéseken a még elérhető hazai és Ehttps://pbkik.hu/wp-admin/admin.php?page=formidable&frm_action=settings&id=56&t=advanced_settings#U források és a viszonylag korai, akár 2019-2020-as projekt tervezési időszak is lehetőségként merült fel.

A mellékelt kérdőív segíti felmérni a céges igényeket és terveket, amelyek alapján közösen a Városfejlesztési Zrt. vezetésével személyes egyeztetést tervezünk, a kérdőív kiértékelése és a válaszadók azonosítását követően.

Kérem szánjon 5 percet a kérdőív kitöltésére, ragadjuk meg a lehetőséget, hogy a fejlesztési forrásokat és a céges igényeket illesztve valós gazdaságfejlesztési program induljon a közeljövőben.

Köszönettel:
Rabb Szabolcs

(A kérdőív kitöltése során aszerint jelennek meg a további kérdések, hogy korábban milyen válaszokat adott!)

Adatkezelési tájékoztató

1. A vállalkozásnak van-e igénye új iroda/gyártó kapacitás építésére, bérlésére?
2. Hol merül fel ez a területi igény?
3. Milyen típusú ingatlanra van szüksége?
6. Milyen kiegészítő szolgáltatásokat venne igénybe?
7. El tudja-e azt képzelni, hogy vállalkozói falu jelleggel egy nagyobb, megosztott épületben van saját bérelt területe úgy, hogy az irodaépület, szociális blokk, kiszolgálók közös épületben helyezkednek el?
9. A kapcsolódó bérleti szerződés időtartama:
12. Ismeri-e az egyetem Science Park elképzelését?
13. Amennyiben igen, akkor eltudja-e képzelni, hogy a tervezett kapacitást (építés/bővítés) a tervezett Science Park területén valósítja meg?