Ismét “TechCsajok” Pécsett

Pécsett idén ezúttal októberben kerül megrendezésre a „TechCsajok” nevű pályaorientációs rendezvény, ami a fiatal lányok érdeklődését szeretné felkelteni a műszaki és természettudományos szakmák iránt.

A DUIHK és tagvállalatai által szervezett rendezvényen lehetőséget biztosítanak, hogy kiállítóként részt vehessenek iskolák, cégek, vállalatok.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs szerepének megfelelően idén is jelentős szerepet vállalt abban, hogy a rendezvényt népszerűsítse. Hiszen baranyai gimnáziumoknak, klasztereknek, a megye meghatározó cégeinek is elküldték a meghívókat. Ezen túlmenően a közösségi oldalakon is népszerűsítik a rendezvényt, hogy minél több „TechCsaj” részt tudjon venni.

A pécsi rendezvény, – amelynek a támogatója a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter tagja, a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. – pontos időpontja 2019. október 10., Pécs Expocenter!

A rendezvény hivatalos oldalán (https://www.techcsajok.hu/) megtalálhatják a regisztrációs lapot, melynek kitöltésével, részt vehetnek a rendezvényen.

A jelentkezési határidő: 2019. szeptember 25.

Szeretettel várjuk Önt is a rendezvényen!