Fejlesztené vállalkozását? Likviditási problémái vannak? – Van megoldás!

A Széchenyi Kártya Program keretein belül több konstrukció közül választhatnak azok a kis- és középvállalkozások, akiknek vállalkozás-fejlesztési terveik vannak, vagy likviditási problémával küszködnek.

A területi kamarák irodáiban igényelhetők kamattámogatással a Széchenyi hitelek, illetve az Agrár Széchenyi Kártya.

A Széchenyi Kártya Program előnye, hogy könnyen elérhetőek, egyszerűek, egységesek az igénylési dokumentumok, gyors a hitelbírálat, egységesek a termék-feltételek. A Széchenyi Kártyához tartoznak a piacon elérhető legkedvezőbb kondíciók: az állami kamattámogatás és a garanciadíj-támogatás jelentősen csökkentik az ügyfelek terheit.

A Széchenyi Kártya Programon belül többféle konstrukció is megtalálható, elemei teljesen egymásra épülnek és akár egyidejűleg, egyszerre felhasználhatóak.

Hosszabb távon megtérülő fejlesztésekhez a Beruházási hitelt; készletek, alapanyagok finanszírozására a Forgóeszköz hitelt; a napi likviditási problémák áthidalására pedig a Széchenyi Folyószámlahitelt ajánljuk.

Az Önerő Kiegészítő Hitel és a Támogatást Megelőző Hitel pályázatok előfinanszírozását és az önerő kiegészítését segítik.

Mezőgazdasági tevékenységet folytatók problémáinak megoldása az Agrár Széchenyi Kártya lehet.

A program elemei összevontan akár a 100 millió forintot is elérhetik.

Széchenyi Hitel befogadással, tanácsadással és ügyintézéssel pécsi ügyfélszolgálatunk mellett a siklósi, szigetvári és mohácsi városi irodák foglalkoznak.

 

Elérhetőségeink