Vállalkozz tudatosan!

Még 2 hétig nyitott vállalkozásfejlesztő mentorprogramunk! Ne hagyja ki ezt a remek, térítésmentes lehetőséget!

A program célja, hogy gyakorlati tudást biztosítson a kkv-k fejlődéséhez, amelynek egyik leghatékonyabb eszköze a vállalkozói mentorálás, vagyis a más tapasztalatából való tanulás.
Az Országos Vállalkozói Mentorprogram elkötelezett abban, hogy növelje a vállalkozói aktivitást, a túlélési esélyeket, valamint hozzájáruljon a vállalkozói kultúra és imázs javításához.
A projekt során országosan és ingyenesen elérhetővé válik  mikro-, kis- és középvállalkozás számára egy olyan tapasztalt vállalkozókból, szakemberekből álló mentorhálózat, amely szakmai mentorálást biztosít külpiacra lépő- és beszállítóvá váló vállalkozások részére.
 
A problémák megoldásának a vállalkozói tanulás legköltséghatékonyabb és leggyorsabb módja, ha már jól működő cégek osztják meg tapasztalataikat, és késztetik együttműködésre és tanulásra a kisvállalkozásokat.
Ez egy bizalomra épülő munka, amiben a mentor szerepe, hogy olyan gyakorlati tapasztalatokat, gondolatokat osszon meg, olyan kérdéseket tegyen fel, amelyekkel fejlődésre ösztönzi a segítségre szoruló vállalkozást.
 

Baranya megyei beszállítói mentoraink a LAFARGE Cement Magyarország Kft., a Seres Gépipari és Kereskedelmi Kft. valamint a Z-Elektronika Kft.. Csatlakozzon csapatukba, korlátozott számban van még hely.

Akit érdekel a program, keresse fel a www.vallalkozztudatosan.hu honlapunkat, ismerkedjen meg a részvételi feltételekkel és adja be jelentkezését november 15-ig, vagy ha kérdése van, keresse megyei programkoordinátor kollégánkat a honlapon lévő elérhetőségeken. 

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara logója