Kamarai Pályaválasztási tábor

2017. május 29.

Idén első alkalommal, 2017. július 3-7. között egyhetes (5 munkanap) PÁLYAVÁLASZTÁSI TÁBORT szervez a kamara 5-6-7. osztályos gyermekek részére.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara egyik kiemelt feladata a pályaorientáció, a gazdasági igényeknek megfelelő pályaválasztás ösztönzése.

 

Ezt sokszínű tevékenységgel valósítjuk meg. Néhány példa (a linkre kattintva a rendezvény videó beszámolóját tekintheti meg):

 

Gép-Ésszel Baranyában Verseny
Villany-Ász Baranyában Verseny
IT és TI rendezvénysorozat
Szakmák éjjel-nappal Mohácson

 

Az idén első alkalommal szervezendő napközis jellegű táborban céglátogatások, szakmabemutató, önismereti és kreatív foglalkozások és sportprogramok várják a tábor résztvevőit. A részletes program a cikk alatt a kapcsolódó dokumentumban megtalálható.

 

A részvételi díj 50 %-os kamarai támogatással: 20 000 Ft/gyermek/5 munkanap. A részvételi díjat a cég vagy a szülő is fizetheti. Ez tartalmazza a programok lebonyolítását, a belépőket, az ebédet, az uzsonnát, a gyümölcsöt és az utazások költségeit.

 

Amennyiben részt kívánnak venni a programon kérjük a mellékelt Jelentkezési lapot részünkre visszaküldeni szíveskedjenek ()! A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el.

 

Egy cégtől két gyermek jelentkezését tudjuk elfogadni.

 

Jelentkezési határidő: június 29. 12.00

 

A programról további információ és jelentkezés:

 

Piacsek László pályaorientációs tanácsadó
20 264 6668