Idén ki lesz “Az Év Női Példaképe” Baranyában?

A tavalyi évben közel 30 nő történetét ismerhettük meg, idén is azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretnénk elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáhassanak.

Pécsi CSP

Várjuk minden olyan nő jelentkezését, illetve jelölését, akik:

  • munkájukban, szakmájukban sikeresek, függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoznak, és
  • harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, valamint
  • azt is megosztják velünk, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

A pályázat benyújtásához csupán három kérdésre kell válaszolni, melyek beküldési határideje 2020. február 10.

 

Az összes pályázatra a Facebookon lehet szavazni február 14-től február 24-ig, hogy kiderüljön, ki lesz a közönségdíjas női példakép Baranyában 2020-ban!

A 10 legtöbb szavazatot kapott pályaművet a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testület fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki a szakmai díjat kapja.

 

Az ünnepélyes díjátadóra 2020. március 8-án, a Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső Sportcsarnokban kerül sor.

 

NEVEZÉS – Az Év Női Példaképe

 

 

A beküldött anyagok közül az összes pályaművet nyilvánosságra hozzuk, melyek  a baranya.munkacsalad.hu weboldalon lesznek elérhetők 2020. február 14-től. A pályázókra 2020. február 24-ig a Pécsi Család és KarrierPONT Facebook oldalán lehet szavazni.

Az Év női példaképe pályázat a „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg. A projekt célja, a nők vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben betölthető szerepének, új ill. hagyományos ágazatokban és szakterületeken (pl. zöld gazdaság, környezetvédelem, fenntartható fejlődés, információs technológia, sajátos szakmák, helyi hagyományokat felélesztő vállalkozások, helyi adottságokra alapuló növénytermesztés, kisipari tevékenység és új szolgáltatási formák stb.) kínálkozó lehetőségeinek, megvalósított működő jó gyakorlatok bemutatása, terjesztése nőknek és lányoknak.

 

Pécsi CSAKPONT