Magyar TDM Szövetség – helyzetfelmérés

A Magyar TDM Szövetség felmérést indított a helyi és térségi TDM szervezetek tagságának körében, annak érdekében, hogy pontosabb képet kaphasson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól a vidéki turisztikai desztinációk szereplőinek körében, hogy a kapott helyzetkép alapján, a lehető legrövidebb idő alatt megfelelő intézkedési csomag-javaslatokat készíthessen elő mind a kormányzat (MTÜ), mind a szakmai szereplők, mind pedig az önkormányzatok részére.

 

A Magyar TDM Szövetség egyben olyan érdekképviseleti és tanácsadói platformként kíván a jövőben működni, amely közvetítő szerepet játszik a kormányzat, a szolgáltatók és az önkormányzatok, valamint a többi turisztikai szakmai szervezet közötti információ- és tudásközvetítésben, ezzel megteremtve az állami- és önsegélyezés lehető leghatékonyabb módját.

A Magyar TDM Szövetség meggyőződése, hogy a jelen válság okozta helyzetet csakis összefogással, együttműködéssel, az önsegélyezés és az egymással vállalt szolidaritás esetenként akár extrém formáival leszünk képesek átvészelni. Ezért várnak minden ötletet és hálásak minden megoldási javaslatért, amely akár állami, akár szolgáltatói, akár önkormányzati oldalon születik vagy már meg is született, és amit megoszthatnak a szakma teljes közösségével.

Annak, hogy a percről percre változó helyzetben a szakma szereplői a helyzetnek legmegfelelőbb döntéseket és intézkedéseket tehessék meg, a megfelelő és reális információ megszerzése és megosztása a legfontosabb záloga.

Fentiek miatt rendkívül fontos, hogy Ön is szakítson időt a

KÉRDŐÍV

kitöltésére, mely maximum 5 percet vesz igénybe!

A válaszokat 2020. március 19. (csütörtök) éjfélig fogadják, és nyomban megkezdik kiértékelésüket.

A válaszadás teljességgel önkéntes és anonim, a rendszer csak a válaszokat gyűjti, azon túl semmilyen adatot nem rögzít, az IP címet sem!