“egy + egy” egészségünk védelmére

Nagy László, a Techniq 2000 Kft. ügyvezetője felhívást juttatott el a kamarához kérve a megye vállalkozásainak vezetőit, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák a gyógyításhoz szükséges eszközök és műszerek beszerzését.

A kamara is tudja, most mindenki nehéz helyzetben van. Mindenki küzd, családjáért, barátaiért, kollégáiért, környezetéért.

Valamikor olvastuk Zsolnay Vilmos egyik utolsó interjúját a Pécsi Napló századfordulós számában, ahol azt fogalmazta meg, hogy a vállalkozó az az ember aki az általános emberi felelősségen messze túl felelős környezetéért, hazájáért.

Kérem, amennyiben lehetősége van rá, csatlakozzon. Olyan összeggel, amellyel tud.

Magunk is így teszünk, testületi tagjaink, kamara, vezető munkatársaink.

Az alapítvány elnöke Németh professzor úr vállalta, részletesen beszámolnak a felhasználásról. Az alapítvány kuratóriumának tagja és az egyik első támogató Csomay Árpád vállalkozó is, a Csofém Bt. tulajdonosa. Személyében a megyei üzleti közösség és a kamara is közvetve részese az Alapítványnak, a közös céloknak.

Arra kérem, hogy az átutalását jelölje meg: 1+1

A baranyai üzleti közösség nevében köszönöm eddigi helytállását, köszönöm a hatékony szakmai együttműködéseket és kívánom, győzzük le ezt a robbanásszerű kihívást, és újabb üzleti sikereket érjünk el.

Dr. Síkfői Tamás elnök

Felhívás Ügyvezető Társaimnak Baranya