Digitalizáció a festő, mázoló, tapétázó szakmában – képzés

A digitalizáció, automatizáció és technológiai fejlődés alkalmazási és képzési lehetőségei a festő, mázoló, tapétázó mikro- és kisvállalkozások gyakorlati tevékenységben témájú oktatást kínál a Szobafestő, Mázoló Tapétázó Szakmai Ipartestület.

A képzést azoknak a festő vállalkozónak ajánlja a Szobafestő, Mázoló Tapétázó Szakmai Ipartestület, akik nyitottak arra, hogy innovatív, digitális technikákkal ismerkedjenek meg, és alkalmazzák azokat a munkavégzéses során!

• Szeretne megtudni mi a BIMx rendszer?
• Szeretne digitális látványtervet készíteni a megrendelődnek?
• Szeretne egyedi képeket, feliratokat (matrica sablont) tervezni, és vágni?
• Érdekli milyen egy virtuális szórógép (szimulátor) és a szórógépek hatékonysága?

Elsők között lehet, aki a festő szakmában alkalmazhatja ezeket a digitális kompetenciákat!

E pályázat keretében 42 fő vállalkozónak nyílik lehetősége arra, hogy ezeket a digitális technikákat rövid idejű tanfolyamon megismerhesse, és mindennapi munkája során használhassa. A pályázat keretében az első 20 jelentkezőnek ingyenesen biztosítja a Szobafestő, Mázoló Tapétázó Szakmai Ipartestület ezeket a 1,5 napos képzéseket. Célunk az új ismeretek átadása, az új platformok nyitása (kirakat, automatricázás, egyedi tapéta, falmatrica készítés, design festés, stb.).

A pályázatban történő részvételt együttműködési megállapodásban rögzítjük.

Amennyiben partnerünk lesz, részt kíván venni a worshop-on, kérjük az alábbi linken digitális űrlapon adja le jelentkezését!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Bővebb felvilágosítást a +36-30-898-6409 telefonszámon kérhet.