#Heti1Helyi – kampány a helyi fogyasztásáért, vásárlásáért

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara #Heti1Helyi címmel indít kampányt, annak érdekében, hogy a helyi lakosok és vállalkozók figyelmét felhívja arra, hogy ők maguk mit tehetnek a helyi vállalkozások túléléséért a jelen helyzetben. 

A kamara arra hívja fel a lakosság figyelmét, hogy vegyenek hetente legalább egyszer egy helyi terméket, rendeljenek legalább hetente egyszer étteremből, vegyenek igénybe hetente legalább egy helyi szolgáltatást és népszerűsítsék is ezt, hogy mások is kövessék a példájukat. A kampány által a vállalkozásnál forgalmat generálva segíthet mindenki, hogy a helyi vállalkozások megtarthassák dolgozóikat.

A #Heti1Helyi elnevezés minden helyi termék és szolgáltatás vásárlására való buzdításban használható lesz a továbbiakban, legyen szó gasztronómiáról, egyedi termékről, szolgáltatásról, és nem csak Pécsre, de egész Baranyára.

A kamara #Heti1Helyi kampány facebook oldaláról (www.facebook.com/heti1helyi) egyenesen a vállalkozók által a saját facebook profiljukon megfogalmazott ajánlatra irányítja a vásárlót, érdeklődőt. A kampány így a vállalkozó részére valós időben hozhat forgalmat, bevételt.

A kampányban való együttműködésre hívjuk Önt is! 

A grafikai anyagokat, kampány logót és facebook profilkép keretet, borítóképet a kamara többféle formátumban elkészíti és elküldi Önnek.

Hogy mit kell tennie?

  1. Jelezzen vissza válasz e-mailben, hogy részt szeretne venni a kampányban:
  2. Tegye ki facebook oldalára a kampány logót és facebook profilkép keretet, borítóképet, melyet megküldünk Önnek.
  3. Vállalkozásának legyen olyan facebook posztja vagy honlapon anyaga, ami aktuális és a kampány facebook oldalán megosztható:
  • heti menü
  • hétvégi menü
  • karácsonyi ajánlat
  • egy-egy fotó termékekről, szolgáltatásról

A megosztásra szánt anyagokat messengeren küldje el  a #Heti1Helyi FB oldalnak

  1. A #Heti1Helyi kampány facebook oldalát hetente 2-3 alkalommal ossza meg követői körében.
  2. Buzdítsa a vásárlóit, hogy használják a „Heti1Helyi” hashtaget, Szelfizzen az üzlettel, termékkel

 

Kapcsolódjon Ön is a #Heti1Helyi kampányhoz, hogy a helyiek Önnél vásároljanak!