TERMOPLAST KKT.

A cég elődje, a Termoplast Gmk 1983-ban alakult családi vállalkozásként. Ma már mintegy 80 főt foglalkoztat. Alapvető technológiája a hőre lágyuló műanyagok feldolgozása fröccsöntéssel, valamint termék-összeszerelést, továbbá – engedélyek birtokában – nem veszélyes, műanyag hulladék újrahasznosítását, forgalmazását és kereskedelmét is végzik.

Gépparkjuk jelenleg 26 db ENGEL gyártmányú, oszlopnélküli – horizontális és vertikális – fröccsgép, 20-160 T záró-erő tartományban. Rendelkeznek a termeléshez nélkülözhetetlen perifériákkal: robotok, szárítók, anyagfelszívók, mesterkeverék adagolók, stb. Gyártott alkatrészeiket – megrendelésre – saját jól felszerelt, pneumatikus rendszerekkel működtetett, 200 m² -es összeszerelő üzemükben állítják össze.
Termékeik 20%-át általános háztartási jellegű termékek teszik ki, jellemzően HDPE, PP alapanyagból. A további gyártott termékekhez PP, PA és a PBT töltetlen és töltött (pl. talkummal, üvegszállal) változatai, PC, PMMA, POM, PPS, üvegtöltésű PET stb. kerülnek felhasználásra.

Termékeik minőségét stabil alap- és segédanyag beszállítóik, termelőberendezéseik, az alkalmazott technológiák, gyártóeszközeik folyamatos karbantartása, az OfficeSite vállalatirányítási rendszer, és nem utolsó sorban az ISO 9001:2015, az ISO 14001:2015 és az ISO 45001:2018 minőség- és környezetirányítási szabványok alkalmazása garantálják.

termoplast.hu