Hírlevél – 2018. 11. 23.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági hírek, események 2018. november 23.
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara


Az elmélet és a gyakorlat összekapcsolása
A Kamara Oktatási Központja a PBGSZ Nkft. két csoport számára szervezett 16-16 órás, ingyenes Duális képzési ismeretek képzést novemberben.

 


Pályaorientáció virtuális térben
Sikeresen lezajlott városunkban is a Szakmavilág Roadshow elnevezésű országos rendezvény, mely Pécsett, november 20-án a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola területén került megrendezésre.

Mission Impossible: Légy őszinte a munkahelyeden!
A Humán Klub novemberi ülésének témája az őszinte kommunikáció volt.


Újabb fodrász sikerek
A 60. Magyar Bajnokságon ismét pécsi siker született.

Az Ön véleménye is számít! – Digitális egységes piac az EU-ban
Az Európai Bizottság konzultációt indít a vállalkozások közötti adatmegosztásra vonatkozó elvekről és iránymutatásról érdeklődve fogadja a baranyai cégek véleményét is.

Minden, amit a próbaidőről tudni kell

Heti jogász 2018. 43 – 44. hét

Mennyiért számolható el számla nélkül az üzemanyagköltség – 2018 novemberében

RENDEZVÉNYEK


Magyar-Finn Üzleti Fórum
2018. november 26.
A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. tájékoztatást adott, hogy 2018. november 26-án Helsinkiben Magyar-Finn Üzleti Fórumot kerül megrendezésre.

Fókuszban a BREXIT
2018. december 6.
Az esemény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.


HANNOVER MESSE 2019 “Technology & Business Cooperation Days”
2019. április 1-5.
2019-ben is megrendezésre kerül a világ vezető ipari kiállítása; a Hannover Messe, melynek keretében az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót szervez.

Dubai EXPO2020 világkiállítás
2020. október 20.- 2021. április 10.
Az Expo fő témája az „Elmék összekapcsolása, a jövő építése” (Connecting Minds, Creating the Future): egy helyen összehozni különböző népeket, nyelveket és technológiákat. A központi kupolához három tematikus szárny kapcsolódik: lehetőség, fenntarthatóság és mobilitás.
További rendezvények

KAMARAAKADÉMIA

Vevőszerző reklámszövegek és a sikeres honlap titka
2018. november 27.
Hogyan szólítsuk meg a potenciális vevőinket? Hogyan jelenjünk meg az interneten kisvállalkozóként? Milyen az a weblap, ami garantáltan vonzza a vevőket? Szilágyi Tímea reklámszövegíró, marketing tanácsadó bevezeti a résztvevőket a hatékony, vevőszerző szövegek világába.

Tanulástechnika képzés
2018. november 29-30.
Vannak időszakok egy egyetemi hallgató, vagy bárki életében, amikor egyszerűen nem megy a tanulás, nem sikerül egy információ befogadása, egy anyag, tanulmány feldolgozása, ismereteinek elsajátítása. Sok esetben ér el mindenkit a „ráérünk majd ekkor-, vagy akkor tanulni, foglalkozni vele” érzés. A tanulástechnika egyszerű és hatékony módszereivel elkerülhetők ezek az időről időre visszatérő nehézségek.
Korábban meghírdetett képzéseink

 

PÁLYÁZATOK

Kreatív ipar támogatása minden mennyiségben 2018/4.
Az Enterprise Europe Network Kreatív Ipari Szektorcsoportja bemutatja az aktuális finanszírozási és partnerkeresési lehetőségeket.

 

Korábban megjelent pályázatok

Üzleti partnerközvetítés · Széchenyi kártya · Mobiltelefon flotta vállalkozásoknak · Iparjogvédelmi tanácsadás ·
Szakmai utánpótlás

Várjuk a e-mail címre a vállalkozásával kapcsolatos híreket (évfordulók, változások, beruházások, eredmények, díjak stb.), sajtóközleményeket!
További hírek, információk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara honlapján és közösségi oldalain! A kamara Facebook oldala Kamarai YouTube csatorna
Adatvédelmi tájékoztató ·Várjuk véleményét, észrevételeit · Leiratkozas